Altmane, Polny Kesov jeden bazen ma myslim o 30% silnejsiu vodu ako Podhajska.
Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.

Jezdil jsem dlouhodobě do Piešťan a říkám, že mně zachránili, potom tedy Podhajská, ale problém je jeden, tak velké a bohaté lázně či kupalisko by mělo mít svého lékaře či pohotovost. Potom je problém, že tam prostě nedojedu a co to je bolest Vám asi říkat nemusím. Jinak mám Slovensko moc rád a právě v Podhajské zní krásná Slovenčina a jak mi mladá paní vysvětlila je to možná školní jazyk, tak pěkně mluví. Jinak mám rád i klobásy, které tam vyrábějí a prodávají, pikantní maďarská pálivá paprika. Bohužel přecházejí na novou technologii ve výrobě vína, ale bylo a určitě i nadále krásně.
Ladislavaliev@atlas.cz

Po určitých skúsenostiach nerád radím (nie vo Vašom prípade), ale skúste P. Kesov určite na chodenie po pľaci menej krokov.
Hmmm pokiaľ máte obrúsene klby ,nie je čo závidieť...🙄 , ale už aj to je riešiteľné v dnešnej dobe...
Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.

Medvede-medvede-medvede-samé medvede....v pondelok v dedine vo dvore Čereňany , v utorok dva km. vedľa v Bystričanoch.(okr.Prievidza).Hubári kľud , na Vtáčniku a pod ním , nie je ani jeden.Medvede sú roztratené po dedinách na pivečku.Už aby boli volby a voľakto si to uvedomil.

Tak zde bych udělal výjimku, nesnědl bych je ihned, ale nechal bych si je naložit a pěkně v zimě k masu. Já vím, že ještě budou, ale tyto jsou nádherné.
Grofe. mám obroušené asi všechno, ale nejhorší je to, že se mi k tomu přidala neuropatie. Kdo nevíte o co jde, buďte rádi a nehledejte to na netu.😆 😆
Ladislavaliev@atlas.cz
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.