Jo..Na rukách to někdy necejtíš..ale jak si promneš oči nebo nos..tak je to masakr.

V oku a v nose to je rozkoš.🙂 Stačí sa pohrať aj s obyčajnou zelenou, pálivou paprikou...
Pred časom robila drahá plnenú papriku. Štípalo to ako čert (skôr čertík, tak akurát,) Ale povarené a s tou náplňou dohromady to bolo celkom fajn. Píšem to preto, lebo to bolo po dlhom čase, že kúpila (náhodou) štipľavú papriku. Celé roky nosila domov len takú, čo chutí ako tráva. Nekúpila to vedome. Skrátka nejaká dodávka bola štipľavá. Obaja sme sa divili.
Mali sme také papriky asi 2x, už nie plnené a potom už zas len sladké.
Pred rokmi to bolo iné. Hop, alebo trop. Papriky bežne štípali, mama to overovala nosom. Ovoniavala a dalo sa to podľa toho odhadnúť. Teraz sa väčšinou pestujú vyšľachtené nepálivé a sú ich plné regály. Sám som takú sortu mal kedysi zasadenú a bez obáv si ju mohlo odtrhnúť na roli aj päťročné decko a nedošlo ku katastrofe..😋
fo: niekto to nemusí, niekto zbožňuje. Nejaká synátorova známa to vraj do seba hádže ako čerešne.🙄 Aj on sa diví a má to rád. Ale len tak s citom a s rozvahou. Ja tiež tak.
-s-

Jako chápu, že někdo má rád nějakou chuť, ale když je to nepříjemné při jídle, ty silnější i při sraní a navíc když ti přehluší/zabije chuť jídla... No nevím, prostě mi to nedává smysl. Řekl bych, že je to z části taková móda, jako když někdo tvrdí, že pije řemeslná piva a rozumí tomu... A pak si pochvaluje gambace. Nebo kafe s mlíkem a sirupem :-D
ferovyobchodnik@seznam.cz

15 normálnych, teda silnejších káv nevypijem ani za rok.
V robote si občas dám jednu žbrndu bez cukru z automatu a na nočnej nemôžem zaspať.. Nebudem to piť! Ale tej vodky, tej vodky... Tej bolo..🙂
-s-
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.