Moderátoři: smith, Koniáš

Profilový obrázek
Evropa1

Uživatel

Zaregistrován:
22. 7. 2011

#34971 3. 12. 2019, 14:00

Otravnykomar napsal/a:

S tim naprosto souhlasim, ovsem Ceskobratrska cirkev je novodel a neda se argumentovat poslednima 100roky proti poslednim tisiciletim...

To byla reakce na toto, kdy jste si dovolil zmínit termín novoděl atd.

Navíc jste se dopustil zcela chybného závěru a v článku před jste zevšeobecňoval-křesťan, rovná se gauner.

Koupím hezky zachovalé mince Františka II. Nabídky prosím zasílejte na email MERKUR1@o2active.cz

Profilový obrázek
OtravnyKomar

Uživatel

Zaregistrován:
11. 2. 2016

#34972 3. 12. 2019, 14:03

Paule ten mem je ale mocovina... Křesťansky fanatik a nějaký metrosexual... Wtf??? Agitka z pravého prostoru či nějaký SPD umělec??

Najít dokonalý květ na rozkvetlé třešní není jednoduchý úkol, kdyby člověk strávil celý život hledáním dokonalého květu, nebyl by jeho život promarněn.
akolita@seznam.cz

Profilový obrázek
OtravnyKomar

Uživatel

Zaregistrován:
11. 2. 2016

#34973 3. 12. 2019, 14:09

Evropa1 napsal/a:

To byla reakce na toto, kdy jste si dovolil zmínit termín novoděl atd.
Navíc jste se dopustil zcela chybného závěru a v článku před jste zevšeobecňoval-křesťan, rovná se gauner.

atd.
To byla paralela k tomu jak tady frčí muslim rovná se gauner. Samozřejmě nejsem člověk co by pausalizovat cokoli, v jakékoli skupině lidí se najdou lidé dobří i špatní, respektive málo který člověk je opravdu špatný, většinou jen zmatený, nevzdelany, ovlivněný. Můj postoj k náboženství obecně je odmitavy, i když nejsem skeptik ve věcech víry a jsem si jistý že existuje víc než jsme schopni vnímat. Ony náboženství i politické systémy jsou většinou k dobru věci vymyšlený, to jen lidi si to vždycky poserou. Ps:klidně mi tykejte 😉

Najít dokonalý květ na rozkvetlé třešní není jednoduchý úkol, kdyby člověk strávil celý život hledáním dokonalého květu, nebyl by jeho život promarněn.
akolita@seznam.cz

Profilový obrázek
ferovyobchodnik

Uživatel

Zaregistrován:
25. 11. 2016

#34974 3. 12. 2019, 14:11

Ten bojovník bude z nějaké PC hry... Hlavně, že tleskají

ferovyobchodnik@seznam.cz

Profilový obrázek
taho

Uživatel

Zaregistrován:
7. 2. 2011

#34975 3. 12. 2019, 15:38

Tady se dá spojit obojí mince a něco historie.
https://www.kosmas.cz/knihy/100778/od-prazskeho-grose-ke-korune-ceske/

Velmi dobře napsané a dostatek pramenů.

Profilový obrázek
Renegatus Paul

Uživatel

Zaregistrován:
4. 7. 2010

#34976 3. 12. 2019, 16:50
Paule ten mem je ale mocovina... Křesťansky fanatik a nějaký metrosexual... Wtf??? Agitka z pravého prostoru či nějaký SPD umělec??

Dneska jsem četl, že v Německu roste počet útoků na homosexuály..Což je strašnej paradox, že ten z obrázku vítá lidi, který ho absolutně tolerovat nebudou a je pro ně nepřítel (sic!)..(Neví to? Nebo to ví a supluje Ježíše?)

btw křesťanskej fanatik...to je dost přitažený za vlasy.. Jakkoliv mi jsou "náboženství" cizí, křesťanství nás ochránilo před jhem okolních "náboženství", což se při pohledu na ty ostatní země jeví jako výhra. Bez určitý dávky náboženskýho fanatismu by naši předci svoje prostory neuhájili. Takže tam nějakou hodnotu vidím, o křesťanství jako hybatelem v umění nemluvě.

Profilový obrázek
Renegatus Paul

Uživatel

Zaregistrován:
4. 7. 2010

#34977 3. 12. 2019, 16:59
Ten bojovník bude z nějaké PC hry... Hlavně, že tleskají

Tak si se jim nepodařilo stáhnout fotku z patnáctého století.? Iluminace vzhledem k disproporcím by vypadala ještě hůř.

Profilový obrázek
ferovyobchodnik

Uživatel

Zaregistrován:
25. 11. 2016

#34978 3. 12. 2019, 18:53

Paul napsal/a:

Dneska jsem četl, že v Německu roste počet útoků na homosexuály..Což je strašnej paradox, že ten z obrázku vítá lidi, který ho absolutně tolerovat nebudou a je pro ně nepřítel (sic!)..(Neví to? Nebo to ví a supluje Ježíše?)

btw křesťanskej fanatik...to je dost přitažený za vlasy.. Jakkoliv mi jsou "náboženství" cizí, křesťanství nás ochránilo před jhem okolních "náboženství", což se při pohledu na ty ostatní země jeví jako výhra. Bez určitý dávky náboženskýho fanatismu by naši předci svoje prostory neuhájili. Takže tam nějakou hodnotu vidím, o křesťanství jako hybatelem v umění nemluvě.

Toho asi o jiných náboženstvích moc nevíš...
Ale každé může být v podstatě zhouba, takže je to jedno

ferovyobchodnik@seznam.cz

Profilový obrázek
Renegatus Paul

Uživatel

Zaregistrován:
4. 7. 2010

#34979 3. 12. 2019, 19:05

Tak bližsí specifikací to, které na nás tlačilo samozřejmě.

Profilový obrázek
grofik

Uživatel

Zaregistrován:
23. 10. 2006

#34980 3. 12. 2019, 19:50

Som optimista, zatial nabozenstvo a veriaci prezili vsetky politicke ideologie...

Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.