Moderátoři: smith, Koniáš

Profilový obrázek
hematuria

Uživatel

Zaregistrován:
5. 7. 2018

#36481 3. 3. 2020, 23:51
Uznávám že to bylo trochu přestřeleno ale vzhledem k tomu že píše o lidech kteří také s oblibou podřezávají /a za mnohem menší prohřešky/ nevadí. Já tu nejsem od toho abych někoho mazal za jiný názor v diskuzi, pouze dohlížím na pravidla a hrubé nadávky ostatním diskutujícím pravidla nedovolují. 😉

Všimol som si zmenu zo strany moderátorou je evidentná či je to smith,turtle. nebol som tu pol roka a je to cítiť že buzerácia žiadna a prísne dodržiavajú Zákon --u nich kolonka pravidlá..... je to vidieť že boli na koberčeku pána Zdeňka. A to nemám nič proti Vám pán Ť.

Profilový obrázek
hematuria

Uživatel

Zaregistrován:
5. 7. 2018

#36482 3. 3. 2020, 23:53

Paul napsal/a:

Altmann je hodně radikální..
Já bych pouze vojskem uzavřel hranice, v případě útoků (v Řecku zase házeli kameny), bych dal povel k palbě. První do vzduchu, druhá do nich..
Už jsem to tu jednou psal, násilím se snažit vlámat do cizího státu zasluhuje trest.
Všichni jako hmyz za lampou táhnou do země, kde vytřískaj nejvíc peněz..a i kvůli těmhle vyžírkům trpí ta hrstka, který si zasloužej ochranu. (děti a ženy z válečnejch oblastí, ty bych přijmul)..

Idete na to dobre pán Paul.Dosti oficírske myslenie....Niečo tam je ...Myslím že by ste to dotiahol ďaleko v armáde...Myslím to vážne nerobím si P...U🙂

Profilový obrázek
hematuria

Uživatel

Zaregistrován:
5. 7. 2018

#36483 4. 3. 2020, 00:18
Povídej. Schvalovat zvěrstva... Ubohost. Cilite se nad ww2 a internetoví hrdinové by tady podřezávali lidí... druzí jim za to tleskaji. Je mi z vás zle. Jeden je chce krmit vepřovým, další olovem, další je rovnou podřezává, ostatní tleskají. Kdo se ozve je za debila. Užijte si to. Nepřejí nikomu nic zlého, jen se modlete aby nikoho z vás nic podobného nepotkalo, aby vás nějaký imbecil střílel na hranicích nebo si s vámi pohrál v koncentráku. Užívejte dal svého bezstarostného života, když už jste se záslužně tak dobře narodili

Musím sa Vás zastať v tom že kto nezažil afghanistan,somálsko,irak,Guyanu tak vie P...U čo je život....bohužial vo vojne sa dejú zverstvá či to bol WW1,WW2 alebo moj prípad....nie že by som sa na tom podielal to nie ale počul som a nemám dvovod neveriť od kamoša oficíra.Bohužial najdu sa všade kreténi čo nerešpektujú zákon Vojny.viditeľne film Četa od Olivera Stonea.Ale zas keď pojde do tuhého pán férovýobchodník tak viem že ľudia sú schopný také Koko..iny robiť a mne nebude ostávať nič iné ako brániť rodinu,majetok,život ...to že som bol v elitnej armáde je len PLUS.áno naučili ma tam doslova vraždiť ale je na každom znás ako to využijeme...ja vždy iba sebeobrana.V dnešnej dobe sa čudujem ľudom čo ešte nemajú doma legálne držanú zbraň....ľudia sú čoraz agresívnejší..Doba je zlá bude horšie fosílne palivá dochádzajú atď....rekapitulácia v dnešnej dobe si možu robiť ľudia čo chcú je demokracia ...pokiaľ nemám problém nemáš ho ani ty....a ja som Bol dieťa ulice pokiaľ viete čo to je...vygoogliť drogy,hazard a robiť koko..iny ale pointa je že z 0 som to doťiahol vysoko vojenská kariiéra ,založenie rodiny veľký dom,2 autá .....zaujímavosť je že ako malý som toto všetko chcel a teraz to mám...čo to chcelo?? iba moje dve ruky🙂 Ja mám svedomie čisté,ja už som do toho vlaku nastúpil ja sa nemám kam ponáhľať,ja som si v živote už dokázal všetko asi tak....a stále som skromný..je rozdieľ sa stať bohatým keĎ si bol žebrák ako ten čo sa tak narodil a neváži si to..

Profilový obrázek
hematuria

Uživatel

Zaregistrován:
5. 7. 2018

#36484 4. 3. 2020, 00:20
ferovyobchodnik napsal/a: Povídej. Schvalovat zvěrstva... Ubohost. Cilite se nad ww2 a internetoví hrdinové by tady podřezávali lidí... druzí jim za to tleskaji. Je mi z vás zle.... ...

V tomto má pán Tichý pravdu bohužial je to tak....

Profilový obrázek
Guldiner

Moderátor

Zaregistrován:
28. 10. 2015

#36485 4. 3. 2020, 00:35

Hematuria vy jste tady v kecárni krátce.Posuzujete zdejší ve velmi krátké horizontu..Ona,, humanita,, obchodníka je spíše jakési zdejší soupeřeni v rámci křivd (zejména mazani příspěvků) minulých ..😉

Profilový obrázek
hematuria

Uživatel

Zaregistrován:
5. 7. 2018

#36486 4. 3. 2020, 01:04
Hematuria vy jste tady v kecárni krátce.Posuzujete zdejší ve velmi krátké horizontu..Ona,, humanita,, obchodníka je spíše jakési zdejší soupeřeni v rámci křivd (zejména mazani příspěvků) minulých ..😉

Registrován 5. 7. 2018, 9:52
no neviem ale zažil som tu drsnejšiu dobu keď sa to tu vyjasňovalo aj s majiteľom osobne aj z mojej strany tejto stránky takže som zainteresovaný

To ja všetko viem aj ja som mal ten problém ale ja problémy riešim hneď a mám pokoj

Profilový obrázek
ferovyobchodnik

Uživatel

Zaregistrován:
25. 11. 2016

#36487 4. 3. 2020, 07:07

O mé ego tady vůbec nejde. Ale chtít po některých tady, aby se jenom vůbec zamysleli, že třeba nemají pravdu a pravdu může mít někdo jiný...

Já tady končím. Nemám chuť být ve spolku s lidma co vybízejí k násilí a nebo ho schvalují. Nemám chuť být s lidma co tvrdí, jak dodržují jakási pravidla a přitom jim nevadí, že jim názorově blízký kolegy, tady šíří názory, které jsou nejen proti pravidlům ale i zákonům státu, který jak tak proklamují tolik milují... Nemám chuť být s lidmi, co je jim bližší totalitní myšlení a činy než principy demokracie.

Klidně si ze mě dělejte dál legraci a plácejte se po ramenou jací jste borci a hrdinové. Tahle sonda mi stačila, s numismatikem záhodno řešit max. numismatiku. čest výjímkám co jsem tady potkal a umí a nebojí se používat mozek, ne jen strach a propagandu.

Občas mrknu do Leopolda, zda je tam něco zajímavého a naopak, kdyby někdo chtěl něco po mě, ať už numismatického nebo obchodně nebo jen jít na pivo. Ale otravovat si život verbeží mě včera přestalo bavit.

ferovyobchodnik@seznam.cz

Profilový obrázek
grofik

Uživatel

Zaregistrován:
23. 10. 2006

#36488 4. 3. 2020, 07:57

Murphyho zákon:
Neberte život tak vážne, aj tak z neho nevyviaznete živý...

Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.

Profilový obrázek
Guldiner

Moderátor

Zaregistrován:
28. 10. 2015

#36489 4. 3. 2020, 08:01

Obchodníků hergot nebuď přecitlivělý..😉
Za ten čas, by si měl být trochu otrkaný né! .. Za sebe si myslím, že budeš dobrákem od kosti, ale sám nejspíš víš, že ve zdejších diskuzích dokážeš být kolikrát pěkně otravný i přes všechna upozornění druhých, ikdyž v poslední době jses polepšil a některé tvé příspěveky se dají i číst ... OMG😃

Profilový obrázek
maros

Uživatel

Zaregistrován:
17. 1. 2014

#36490 4. 3. 2020, 08:07

tak hlavný problém je ten, že ne že pravdu majú jiní, ale ten jiný je vždy iba on😕

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.