Moderátoři: smith, Koniáš

Profilový obrázek
turtleoverhead

Uživatel

Zaregistrován:
16. 2. 2008

#36511 4. 3. 2020, 12:44

Ty považuješ obranu vlasti za zločinnou totalitní praktiku? 😲

Profilový obrázek
Evropa1

Uživatel

Zaregistrován:
22. 7. 2011

#36512 4. 3. 2020, 12:48
Ty považuješ obranu vlasti za zločinnou totalitní praktiku? 😲

Ale opět reaguješ zcela mimo. Obrana vlasti je sice primární, ale v současné době nejsme ve válečném stavu, neplatí zde zákony vyplývající z válečného stavu a pak tedy musíš dodržovat zákony demokratického státu.

Koupím hezky zachovalé mince Františka II. Nabídky prosím zasílejte na email MERKUR1@o2active.cz

Profilový obrázek
turtleoverhead

Uživatel

Zaregistrován:
16. 2. 2008

#36513 4. 3. 2020, 13:13

Evropa1 napsal/a:

Ale opět reaguješ zcela mimo. Obrana vlasti je sice primární, ale v současné době nejsme ve válečném stavu, ...

To je ale zase jen tvůj názor, podle mne nebezpečný a vidíš, přesto ho nesmažu protože máš na něj právo 😉

Profilový obrázek
Guldiner

Moderátor

Zaregistrován:
28. 10. 2015

#36514 4. 3. 2020, 13:14

Evropou pokuste se podívat na svět i s jiného úhlu.. Představte si, kdyby jste měl řídit vy spolu vámi podobnymi zemi společnosti takovýchto lidí.. Jakou strategii by jste volil, jak by jste vedl lidi k fungujicimu systému státního zřízení?Uspěl by jste jako humanista na základě lidských práv a svobod?.... Proč si myslíte, že v minulosti (někde i dnes) si každá země stanoví-la své zákony a podmínky pro fungování společnosti,přece měla k tomuto své důvody..
Ne každa společnost měla a má to štěstí žít v zemi dobrých klimatických podmínek, kde se mohla v určitých směrech vyvíjet trendem světové společnosti do dnešní doby, kde humanismus a lidská práva jsou základem většiny dnešní společnosti ..
A proč to vše píšu, protože sám jako humanista mám pro určite věci pochopení..

https://video.aktualne.cz/objektivem-jana-sibika/des-a-hruza-v-nejvetsim-romskem-ghette-v-evrope/r~f91e89ba86f911e5bd0a002590604f2e/

Profilový obrázek
Evropa1

Uživatel

Zaregistrován:
22. 7. 2011

#36515 4. 3. 2020, 13:16
Evropa1 napsal/a: Ale opět reaguješ zcela mimo. Obrana vlasti je sice primární, ale v současné době nejsme ve válečném stavu, ... ...

Ty ale nemáš důvod můj názor mazat, protože je v naprostém souladu s právním řádem ČR a na tomto základě jsem nic neporušil, což se ale o Tvých názorech říci nedá. Znovu opakuji, přečti si Ústavu a pak napiš, jak tento základní právní dokument hodnotí kolektivní vinu.

Koupím hezky zachovalé mince Františka II. Nabídky prosím zasílejte na email MERKUR1@o2active.cz

Profilový obrázek
grofik

Uživatel

Zaregistrován:
23. 10. 2006

#36516 4. 3. 2020, 13:28
Evropou pokuste se podívat na svět i s jiného úhlu.. Představte si, kdyby jste měl řídit vy spolu vámi podobnymi zemi společnosti takovýchto lidí.. Jakou strategii by jste volil, jak by jste vedl lidi k fungujicimu systému státního zřízení?Uspěl by jste jako humanista na základě lidských práv a svobod?.... Proč si myslíte, že v minulosti (někde i dnes) si každá země stanoví-la své zákony a podmínky pro fungování společnosti,přece měla k tomuto své důvody.. Ne každa společnost měla a má to štěstí žít v zemi dobrých klimatických podmínek, kde se mohla v určitých směrech vyvíjet trendem světové společnosti do dnešní doby, kde humanismus a lidská práva jsou základem většiny dnešní společnosti .. A proč to vše píšu, protože sám jako humanista mám pro určite věci pochopení.. ...

No úplne xenofóbne video, fuj sa nehanbí jeden fašista natočiť realitu o našich spoluobčanoch a oni sa tak snažia...

Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.

Profilový obrázek
turtleoverhead

Uživatel

Zaregistrován:
16. 2. 2008

#36517 4. 3. 2020, 13:33
Ty ale nemáš důvod můj názor mazat, protože je v naprostém souladu s právním řádem ČR a na tomto základě jsem nic neporušil, což se ale o Tvých názorech říci nedá. Znovu opakuji, přečti si Ústavu a pak napiš, jak tento základní právní dokument hodnotí kolektivní vinu.

Důvod mám ale právo ne 😃
Ty se furt oháníš ústavou ale ta se za posledních 100 let několikrát změnila podle toho kdo ji psal. Že je něco v ústavě ještě neznamená že s tím musím souhlasit.
A k tvému oblíbenému tématu kolektivní viny:
Obecně - když je někdo vědomě a dobrovolně členem zločineckého spolku, je rovněž vinen.
Konkrétně - uznávám že mezi připrchlíky mohou být i slušní a pracovití lidé ale dokud nebudeme mít spolehlivou metodu jak je rozeznat, nepouštěl bych se žádné. A ty kteří si vynucují vstup násilím už vůbec ne.

Profilový obrázek
Evropa1

Uživatel

Zaregistrován:
22. 7. 2011

#36518 4. 3. 2020, 13:45
Důvod mám ale právo ne 😃 Ty se furt oháníš ústavou ale ta se za posledních 100 let několikrát změnila podle toho kdo ji psal. Že je něco v ústavě ještě neznamená že s tím musím souhlasit. A k tvému oblíbenému tématu kolektivní viny: Obecně - když je někdo vědomě a dobrovolně členem zločineckého spolku, je rovněž vinen. Konkrétně - uznávám že mezi připrchlíky mohou být i slušní a pracovití lidé ale dokud nebudeme mít spolehlivou metodu jak je rozeznat, nepouštěl bych se žádné. A ty kteří si vynucují vstup násilím už vůbec ne.

Pokud jsi demokrat, pak nemáš ani důvod!!!

A ti, kteří se sem dostanou, těch se budeme zbavovat zde zmíněnými metodami? Tedy budeme je likvidovat? Zde také kdysi padl názor, že nejdříve než se začneme vypořádávat s migranty, dříve se budeme muset vypořádat s jejich zastánci z oblasti našich spoluobčanů!! Přečti si tuto poslední větu velmi pozorně a zamysli se nad ní!! Tehdy jsi na tuto totalitní myšlenku také nereagoval a schválně jsem sledoval, zda budeš dané téma číst. Prostě Tě tato zvěrstva nechávají chladným, stejně tak, jako obhajování legálnosti Maďarských událostí atd.

Profilový obrázek
Guldiner

Moderátor

Zaregistrován:
28. 10. 2015

#36519 4. 3. 2020, 14:01
No úplne xenofóbne video, fuj sa nehanbí jeden fašista natočiť realitu o našich spoluobčanoch a oni sa tak snažia...

Snaží se, snaží se až moc.. 😉 myslím, že pokud nalezneme onen,, klíč,, k začlenění těchto spoluobčanů do většiny naší společnosti normálně fungujících lidí.. Můžeme si troufnout a bez rizika se zde postarat i o uprchlíky...
Kolega Evropa 1 zřejmě zná ono tajemství jak na to...

Profilový obrázek
turtleoverhead

Uživatel

Zaregistrován:
16. 2. 2008

#36520 4. 3. 2020, 14:15

Evropa1 napsal/a:

A ti, kteří se sem dostanou, těch se budeme zbavovat zde zmíněnými metodami? Tedy budeme je likvidovat? Zde také kdysi padl názor, že nejdříve než se začneme vypořádávat s migranty, dříve se budeme muset vypořádat s jejich zastánci z oblasti našich spoluobčanů!! Přečti si tuto poslední větu velmi pozorně a zamysli se nad ní!!,

Ti kteří se sem neoprávněně dostanou by měli být vráceni ale to je takřka nemožné a proto tak horuju pro ochranu hranic.
S těmi zastánci je to těžké. Na jedné straně mají právo na svůj názor ale na druhé straně státu svou naivní hloupostí vysloveně škodí. Vzbuzují totiž v běžencích falešný pocit že je tu někdo chce a že tím pádem mají jakési právo se sem vecpat. Tak nevím, poraď co se dělá s duševně nemocnými kteří v dobrém úmyslu škodí společnosti? 😃 😉
A teď mi odpověz na jednu otázku ty.
K tobě domů se násilně nastěhuje skupina hladových a prochladlých bezdomovců a rozhodne se zůstat natrvalo. Jak to budeš řešit? 😉

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.