Moderátoři: smith, Koniáš

Profilový obrázek
Renegatus Paul

Uživatel

Zaregistrován:
4. 7. 2010

#48971 22. 3. 2021, 17:33

barbar
Děláš ze mě totálního debila, ale najeď si tady diskuzi ze začátku minulýho roku!
Intuici jsem měl dost slušnou a dobře viděl, že se řítíme do prdele.

Minimálně bych nelhal ve vládě, nekupoval předražený šmejdy a omezení dodržoval..no možná proto tam nejsem a nechci být...

Vůbec nechápu, jak můžeš obhajovat státní provarový kšefty, způsobený diletantstvím zpěváka Vojtěcha a dementa Babiše.

Profilový obrázek
maros

Uživatel

Zaregistrován:
17. 1. 2014

#48972 22. 3. 2021, 17:37

tak páni, celý svet, alebo min. eu (teda ludia v nej) majú plno kecov o dopade a priebehu pandemie, pričom už podla úrovne dosavadného vzdelania by mali vedieť ako sa vírus šíri... máme tu kadejaké opatrenia, a pritom stačí minimálna úroveň inteligencie aby sa to aspoň stoplo a ako to funguje?? jak u ko...kotov, čo tu píšete kokotiny o opatreniach vlády???? fakt si myslíte, že ak to vláda dá do nejakého opatrenia, tak je to ok? všetky šenky fungujú ako predtým, všetko ide ako pred tým, o čo vlastne ide?? fakt nerozumiem

Profilový obrázek
Guldiner

Moderátor

Zaregistrován:
28. 10. 2015

#48973 22. 3. 2021, 17:51

Paul napsal/a:

barbar
Děláš ze mě totálního debila, ale najeď si tady diskuzi ze začátku minulýho roku!
Intuici jsem měl dost slušnou a dobře viděl, že se řítíme do prdele.

Minimálně bych nelhal ve vládě, nekupoval předražený šmejdy a omezení dodržoval..no možná proto tam nejsem a nechci být...

Vůbec nechápu, jak můžeš obhajovat státní provarový kšefty, způsobený diletantstvím zpěváka Vojtěcha a dementa Babiše.

Paule kolik se vyměnilo ministru ve zdravotnictví?
Jak můžeš něco hodnotit , když neznáš všechny důležité okolností v dané chvíle a co jim předcházelo a co ovlivňovalo.Paule toho je tolik nezotpovězenyho a my tady budeme soudit a odsuzovat na základě nějakých článku..
Nic se neboj pověřené instituce si vše vyřeší sami. Nevím proč něco hodnotiš , panikařiš s emigraci a já nevím co ještě vše ti litá v palici..
Paule to přeci neznamená, že si svou zdrahaosti a opatrností na něco v minulosti upozorňoval, stejně jako mnozí ostatní tobě podobní a teď ti to dává právo soudit.. Sám přeci víš, že je to nesmysl..

Profilový obrázek
Renegatus Paul

Uživatel

Zaregistrován:
4. 7. 2010

#48974 22. 3. 2021, 18:00

Soudím na základě zprávy Nejvyššího kontrolního úřadu...
Ale nemá smysl se o tom donekonečna dohadovat.

Kompletní zpráva k nahlédnutí zde..a je to čtení k vzteku.
https://www.nku.cz/cz/pro-media/tiskove-zpravy/stat-podcenil-pripravu-na-pandemii--nakupy-ochrannych-pomucek-provazel-chaos--vyrazne-cenove-rozdily--nedostatky-v-jejich-kvalite-i-problemy-s-dopravo-id11735/

včetně dokumentů

Profilový obrázek
Guldiner

Moderátor

Zaregistrován:
28. 10. 2015

#48975 22. 3. 2021, 18:01
tak páni, celý svet, alebo min. eu (teda ludia v nej) majú plno kecov o dopade a priebehu pandemie, pričom už podla úrovne dosavadného vzdelania by mali vedieť ako sa vírus šíri... máme tu kadejaké opatrenia, a pritom stačí minimálna úroveň inteligencie aby sa to aspoň stoplo a ako to funguje?? jak u ko...kotov, čo tu píšete kokotiny o opatreniach vlády???? fakt si myslíte, že ak to vláda dá do nejakého opatrenia, tak je to ok? všetky šenky fungujú ako predtým, všetko ide ako pred tým, o čo vlastne ide?? fakt nerozumiem

:)
O nic.... Nejspiš jen o lepší téma k diskusi..
Ja už bych sem tu politiku raději netahal, krásně se povídalo třeba o bydlení a ženách, chlastu a krtcich... 🙂

Profilový obrázek
ramires

Uživatel

Zaregistrován:
27. 9. 2015

#48976 22. 3. 2021, 18:04

...jo to bylo pěkný pokoukání a i pokec dobrej😉 😃

Profilový obrázek
---

Uživatel

Zaregistrován:
24. 3. 2010

#48977 22. 3. 2021, 18:11

My sme s chalanmi väčšinou skončili pri sraní alebo jebačke. Boli to vždy krásne, dlhé a vyživné debaty. 😆 A nikdy sme sa pri tom nehádali, lebo každý serie a skoro každý aj jebe.

Profilový obrázek
Abstinent

Uživatel

Zaregistrován:
27. 4. 2015

#48978 22. 3. 2021, 18:16

Jebani je pro děcka. Já dávám sestej kus a to jsem měl v plánu vstát ve 3 🤔🙄😂

Profilový obrázek
---

Uživatel

Zaregistrován:
24. 3. 2010

#48979 22. 3. 2021, 18:19

No vidíš, tak ty budeš z kategórie "skoro každý".😁 Ale srať hádam serieš, nie?

Profilový obrázek
Abstinent

Uživatel

Zaregistrován:
27. 4. 2015

#48980 22. 3. 2021, 18:21

Kategoricky asi ne ale každopádně jo

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.