Já bych nenadával.Mě to pobavilo 😁

napsal/a:
Údajně mu má být kolem 25 let, na sobě měl černou bundu s výraznými zlatými orientálními znaky na prsou a rukávech.
Kočovnické stereotypy. Už je to nudné...
"Democracy.... is non-negotiable."
- Liberty Prime

barbar napsal/a:
😆 😆
Tohle musíš brát jako relaxační završení celé stavby..
Grilovat s pivem můžeš i při práci. .. 😉
Mas recht priteli. Jak ja se tesim az zareju rejc do hliny, ale jeste cekam na tezkou techniku ktera roztahne hromady hliny do roviny a vykope diru na nadrz. Dneska jsem si teda pujcil detektor abych prohledal zahradu jestli se tam nejaky kotel dukatu nevali, ale hliuna udusana technikou a vyschla jak beton a bez krumpace jsem to vzdal.
Ja porad verim ze BTC jednou tech 100k pokori a dodgecoin se stane tim co mel byt bitcoin, realne funkcni drobnou menou. Ja tak z kurizit prijimam platby dodgecoinem i kdyz bych necekal ze nejaky klient tim disponuje ale vzdy to zminim :-D
Najít dokonalý květ na rozkvetlé třešní není jednoduchý úkol, kdyby člověk strávil celý život hledáním dokonalého květu, nebyl by jeho život promarněn.
akolita@seznam.cz

Hovado!
Najít dokonalý květ na rozkvetlé třešní není jednoduchý úkol, kdyby člověk strávil celý život hledáním dokonalého květu, nebyl by jeho život promarněn.
akolita@seznam.cz

Vercingetorix napsal/a:
taky jsem si všiml. Koukl jse mna záběry z filmu a recenze...absurdní děj, špatný efekty..plný ultranesmyslů..obdoba filmu Fury. Ruská hovadina.
Paule, ja si to pustil a nakonec jen proklikal, nedalo se to realne dokoukat. Strasna sracka, zlaty zraloci tornado😆
akolita@seznam.cz

:mrgreen:
akolita@seznam.cz

Hele, dnes je populace psychicky neodolna. Verim tomu ze zkoprni a nazdar, nevis jak velky ten natlak byl, jak odolna byla obet, zase nemuzes takhle odsoudit zensky, proste se to nedela a nazdar. Je rozdil jak rika paul, loudit nebo nutit. Parkrat to zkusim a kdyz presto nic tak nazdar a zkusim jinde. Ale neco si vynucovat je humus!
akolita@seznam.cz

Teď záleží na tom, čemu říkáš vynucovat. Pod tím výrazem si představuji fyzický nátlak, a teď je jedno jestli jí surově chytí za ruku, za krk nebo za pas. Pokud tam není jakékoliv surové jednání, není tam nátlak.
Psychický nátlak absolutně neuznávám jako argument nikde. Holt někdo začne brečet když na něj jednou zvýšíš hlas, ano, každý má odolnost jinde. A když jsi hodně otrlý, tak ti přecitlivělé osoby připadají otravné až směšné.
"Democracy.... is non-negotiable."
- Liberty Prime
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.