Moderátoři: Admin - Zdeněk Jindra, smith

pridám jedny celkom pekné, zaujal ma ten štítok, nepodarilo sa mi ho dohľadať

Ten štítek je prodejce- hodináře, který kupoval hotové stroje , nechal si stoláři vyrábět bedny a pak je kompletoval. Bylo to lacinší, než kupovat komplet hodiny od výrobce a pak je přeprodávat. Kvalita beden není tak dobrá, jak od výrobce ... myslím estetiku. No nevím 3000 Kč je dost a zkuste ho stáhnout na 2500 Kč minimálně ať se vám vyplatí poštovné, nebo benzín při osobním převzetí.

Jakepak máte zrcadlo ? Dejte fotku, rad se pokocham a treba k tomu neco najdem 😉 . Tady ty sevmi moc nelibi,budou docela malé a ta cena..no jako..s odrenyma usima bych mu mozna dal i ty 3000 ale za 2500 by to bylo lepsi. Precijen na Slovensko se vam to prodraží.

Krásné. Nechybí mu jeste nahore kuzelky ? Manzelka má tetu a ta má celou historizujici loznici. Tam je taky takové zrcadlo ale je to soucast toaletniho stolku. K takovému zrcadlu bych vzhledem k jeho velikosti nesetril penezi a dopral mu zavazove hodiny. Ty perovky to zastini,oni maj i s nastavbou jen okolo metru delky.

ťažko bude kupovať hodiny pokiaľ sa v tom nevyznáte cez internet.Kupujete mačku vo vreci.Lepšie Vám bude sa obrátiť na zberatelov,prípadne hodinárov a overiť funkčnosť hodín.Ja viem že niekedy láka nižšia cena,ale dnes je ťažšie nájsť hodinára na opravu strojčeka.Sám mám s tým problém nakoľko vyrobiť novú osku,prípadne koliesko dokáže už asi len pár ľudí v republike

Hodinára na opravu strojčeka by som aj mala, u nás jeden 80ročný pán hodinár ich stále opravuje a je celkom šikovný. Venuje sa práve starým nástenným hodinám. Prikladám ešte jeden inzerát, cena 3100 Kč vrátane poštovného.

Něco jim chybí na spodu se mi zdá. Jsou takové krátké se mi zdá... Proč se neobrátíte na toho pána hodináře ať vám něco dohodí, určitě bude mít styky a bude vědět kde je něco k prodeji. Vždyť máte tedy odborníka pod nosem ... kontaktujte ho.
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.