Podle Picka bych se zbláznil a musel se jmenovat jinak🙂 , ale sbírám tak, abych měl samozřejmě co nejvíc bankovek z každé země a v co nejlepší kvalitě. Samozřejmě i státy zaniklé.... A tak mi nezbývá, než nakupovat a nakupovat, chodit na aukce, nebo si dovážet z dovolených. No a to je kolikrát problém - před měsícem jsem se vrátil z Turecka a chtěl jsem tam samozřejmě jejich nové bankovky v UNC - vůbec nechápali, že to někdo sbírá - ale to jen na pobavení...

Bůh žehnej e-bay, že 😃
určitě musí být obrovský problém sehnat hlavně ty starší bankovky před 60.-lety. Jak občas do těhle kategorií zabrousím, tak vidím, že z valný většiny to jsou většinou saláty. Nemluvě mnohdy ocenách 😐
Já na jarní aukci původně chtěl jen nějakou literaturu, Jungmanna a jednu chybějící sérii libereckých poukázek, ale nakonec mi do toho něco vlezlo.
Jinakv Teplicích se mi teď naposledy celkem líbila ta přednáška o Jindřichu VIII, leteckých odznacích nebo ta poslední od pana Rönische o těch místních pivních zátkách nebo jak se tomu správně říká. Když jsme u těch Teplic, nevíš jestli v antiku Otto (u bývalých městských lázní) ještě vedou bankovky?

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.