Moderátoři: Admin - Zdeněk Jindra, smith

Fakt jo ? To bych tedy neřekl. Já tomu absolutně nerozumím, tak si tipnu 1920 - 1930.

..................jasně že tomu nerozumím,ale uznej sá m že dnes to není zboží o které by se lidi rvali.......................nic moc hodiny !😆

Jasně jsou to běžně a zatím dostupné republikové pérovky. Já bych je ani nekoupil, ale jiní ano, protože se jim mohou líbit. No , že bych je nekoupil to trošku kecám, protože jsem jedny před nedávnem koupil a jsou, jako nové stroj i bedna. Neodolal jsem, protože ten co mi je nabídl, tak si sám stanovil cenu 800 Kč. Fakt jsou, jako by je před týdnem vyrobili a mají dvouhlasný gong. Fasetové sklo s typickým průhledem na pendl z období kolem 1925. Takže jsem neodolal. Ale víš, že už jsem se setkal s tím , že se takové co tady jsou prodaly i za 4200 Kč ? To jen my staří sběratelé nad nimi krčíme ramenyl.Čas pokročil a i tyto hodiny jsou starší a starší. Mladým sběratelům mohou už připadat hodně staré a celkem zajímavé. Vzpomeň si, když jsme začínali my, tak starší sběratelé , kteří za svého mládí sbírali jen bídr a my kupovali altdojčky, protože byly finančně pro nás dostupnější, jak se útrpně nad námi usmívali. To je otázka posunu generací. Takže se ještě možná dožijeme toho, že tento typ hodin bude stát i přes 5000 Kč.
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.