Moderátoři: Admin - Zdeněk Jindra, smith

Lachtan: Zatím je to rozpracované, tak to ber s velkou rezervou. Snad admin nebude nadávat, že to tu ukážu. Lustr čeká na novou elektrifikaci, tak tam teď nevisí, některé hodiny jsou taky ještě nedodělané. Jinak vše pochází z různých míst, ty dvě podlouhlé skříňky jsou až z Číny, ve 30.letech je tu do republiky přivezl Baťův nákupčí. Knihovna je v mém oblíbeném stylu architekta Gerstla, ten je hodně v Čechách takže to je dovezeno z tama a má dobře přes 200 kilo. Stolek se židlí je teda novotina, ať tam mám zatím na čem sedět, než seženu něco odpovídajícího 😉. Ale i tak když si k tomu pustíš prvorepublikové hudební velikány, V+W, Jaroslav Ježek, Mieczyslav Fogg nebo úžasné Tango notturno od Poli Negry, doslova se přeneseš v čase a zapomenes, co je venku za rok.
Obrázky:

Jojo, je to obrovský starý dům. Přestěhoval jsem se za dramatických okolností a teprv se zařizuju. Až to bude hotové, bude to skvělá místnost. Ty velké jsou tyhle https://www.sberatel.com/diskuse/sberatel/jednozavazove-hodiny-s-centralni-vterinovou-rucickou-36441 kdybys někdy měl cestu na někde na Zlín, dej vědět a přijď se kouknout, když budeš mít i sofera, můžem i něco popít 😉.

Tento rok to nebude. My když přijedeme. tak na otočku. Oni zatím bydlí u rodičů. Vždycky chtějí, abychom tam přespali, ale je jich plný dům , tak já je nechci omezovat. Navíc tam u vás by to byla otrava alkoholem a já moc nepiji😃 Na otočku se to dá udělat, protože do Bílovic to mám po dálnici hodinu dvacet asi. Jinak u vás jsou fakt hrozně lide pohostinní .... to se rovná záchytce 😃
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.