Jména Libuše Šafránková a Josef Abrhám jsou hluboko zakořeněna v srdcích všech, kteří milují českou kinematografii. Tito dva výjimeční umělci ovlivnili podobu zlaté éry českého filmu a jejich odchod zanechal nevyléčitelnou ránu v duších fanoušků.

Nedávný tiskový list přináší nádherný dvojportrét těchto dvou legend. Co bylo původně zamýšleno jako vzpomínka na sedmdesáté narozeniny Libuše Šafránkové, se proměnilo v důstojný poctivý obraz dvou životů, které byly tak hluboko propojeny nejen na plátně, ale i v osobním životě.

Když na jaře 2022 opustil tento svět Josef Abrhám, bylo jasné, že by jeho obraz neměl chybět na tiskovém listu, který byl určený k poctě jeho milované manželky a kolegyně Libuše Šafránkové.

Výsledkem je mistrovský dvojportrét, který zachycuje nejen jejich krásu a charizmu, ale také jejich nezaměnitelný význam pro český film. Tato pocta připomíná jejich neodmyslitelné místo v naší filmové historii a jejich vliv na generace diváků.

Tento dvojportrét je také silnou připomínkou radosti a inspirace, kterou nám oba herci během své kariéry přinesli. Je to důstojná poklona před dvěma uměleckými životy plnými lásky, odhodlání a talentu.

Děkujeme, Libuše a Josef, za všechny okamžiky radosti, smíchu a dojetí, které jste nám poskytli. Vaše dědictví bude navždy žít v našich srdcích a paměti.

Obrázky:

Obrázek vložený uživatelem
_______________
https://www.infofila.cz/ ... on-line magazín plný filatelie a sběratelství
https://eshop.infofila.cz/ ... eshop pro všechny sběratele
https://pomfila.cz/ ... eshop na filatelii, filokartii, numismatiku, notafilii, odznaky
https://www.worldphilately.com/ ... katalog - ceník poštovních známek
https://www.filokartie.cz/ ... on-line magazín plný filokartie
http://www.numin.cz/ ... on-line magazín - numismatika - notafilie