Moderátoři: smith, Wjem

Profilový obrázek
Kolemjdouci

Uživatel

Zaregistrován:
25. 4. 2013

#11 1. 4. 2015, 09:10
Já bych řekl že na Aukro prodává vícero současných umělců ale podepisují se jmény umělců již zemřelých 😃 😉

:mrgreen:
(nevím, kde najít smajlíka, který poprskal monitor)

Profilový obrázek
joli

Uživatel

Zaregistrován:
23. 3. 2015

#12 1. 4. 2015, 10:59
zajímavé. dík za názory. vím alespoň o jednom, který prodává na aukru své obrazy (samozřejmě jen část z nich)

ano, bohužel trpký chleba umelce:-)) dnes se ziví pí Javorková v Brně Líšni jako paní co rozmnožuje diplomky a občas na kopírce okopíruje nějaké noty.To je osud světových celebrit.hehehehehe.Amen

Profilový obrázek
joli

Uživatel

Zaregistrován:
23. 3. 2015

#13 1. 4. 2015, 11:20

Ostatně, dnes je dohledatelná i myš z chudého mlýna, každý z Vás je dohledatelný taky.Je tochu obratnosti.Každý za sebou nechá stopu..A tech jsou u každého zisíce.V případě pí Marie Javorkové stačí zadat: peníze Marie Javorková.A je vymalováno.

Profilový obrázek
joli

Uživatel

Zaregistrován:
23. 3. 2015

#14 1. 4. 2015, 11:58

A ještě.Každý obraz i fotka, co dáte do sítě na net je dohledatelná.Od vkladatele až po současnost.A existuje na to primitívní prográmek, který za pár kaček seženete u lepšího ajtáka.Takže pane John- seznam.Těžký život dobrodruha na "Zaolziu" jak se říkalo Polákům, co obsadili Těšínsko před Hitlerem

Profilový obrázek
Maxmilian

Uživatel

Zaregistrován:
7. 6. 2011

#15 1. 4. 2015, 12:00

pani dolly buster take maluje...ale jestli take prodava,to nevim 🙄

Profilový obrázek
Pavel_III

Moderátor

Zaregistrován:
12. 6. 2012

#16 1. 4. 2015, 14:57
ano, bohužel trpký chleba umelce:-)) dnes se ziví pí Javorková v Brně Líšni jako paní co rozmnožuje diplomky a občas na kopírce okopíruje nějaké noty.To je osud světových celebrit.hehehehehe.Amen

Jo?😮 Babu neznám, nebo o tom aspoň nevím!😕 😲

Profilový obrázek
cap

Uživatel

Zaregistrován:
8. 5. 2013

#17 1. 4. 2015, 16:32

No, umění paní Marie Javorkové mi přijde podobného charakteru jako umění pí Marie Pospíšilové, jejíž díla jsou k mání na eantiku.
Např toto 50x50 za pouhých 15 000,-.

Obrázek vložený uživatelem

Pdodobné je to i s jejím self PR. Pokud je tato paní (krom malířky a spisovatelky, autorky detektivních příběhů, fotografky, architektky atd atp) i opravdu kunsthistorička, tak už se nedivím posudkům na kdeco od kdekoho...
Google - viz Pansymarie 😃

Profilový obrázek
john_seznam

Uživatel

Zaregistrován:
30. 3. 2015

#18 1. 4. 2015, 21:36
A ještě.Každý obraz i fotka, co dáte do sítě na net je dohledatelná.Od vkladatele až po současnost.A existuje na to primitívní prográmek, který za pár kaček seženete u lepšího ajtáka.Takže pane John- seznam.Těžký život dobrodruha na "Zaolziu" jak se říkalo Polákům, co obsadili Těšínsko před Hitlerem

Teď mi úplně nedochází, proč se debata stočila k dohledávání obrázků a identit? 🙄

jo a ještě: pokud si za google image search někomu platil, tak tě natáhl :-D

Profilový obrázek
joli

Uživatel

Zaregistrován:
23. 3. 2015

#19 1. 4. 2015, 23:32

Já myslím, že rozumíte velmi dobře. Jen to znamená, že lze dohledat, že vás nick a IP adresa je ve vztahu k promo obrázku a založení fora, které je zcela záměrné.A nechtějte, abych vám to dokazoval. Já to prostě vidím i s koncovkou odkud píšete.Neříkám, že je to zcela legální, ale když už jste se ptal tak tu máte odpověd.

Profilový obrázek
joli

Uživatel

Zaregistrován:
23. 3. 2015

#20 1. 4. 2015, 23:35
cap
No, umění paní Marie Javorkové mi přijde podobného charakteru jako umění pí Marie Pospíšilové, jejíž díla jsou k mání na eantiku. Např toto 50x50 za pouhých 15 000,-. ...

Kdyby měla policie prošetřit posudky zalce jménem Pansymarie bylo by to na rok práce.K osobě se raději vyjadřovat nebudu.Když jsem se jí ptal, proč to dělá, že vystvuje posudky na zjevná falza odpověděla, že to je její věc a ona se s tím srovná ve svém svědomí a andělé ji odpustí zbytek.Senzace.Tak se netrapte.

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.