:mrgreen:
(nevím, kde najít smajlíka, který poprskal monitor)

ano, bohužel trpký chleba umelce:-)) dnes se ziví pí Javorková v Brně Líšni jako paní co rozmnožuje diplomky a občas na kopírce okopíruje nějaké noty.To je osud světových celebrit.hehehehehe.Amen

A ještě.Každý obraz i fotka, co dáte do sítě na net je dohledatelná.Od vkladatele až po současnost.A existuje na to primitívní prográmek, který za pár kaček seženete u lepšího ajtáka.Takže pane John- seznam.Těžký život dobrodruha na "Zaolziu" jak se říkalo Polákům, co obsadili Těšínsko před Hitlerem

No, umění paní Marie Javorkové mi přijde podobného charakteru jako umění pí Marie Pospíšilové, jejíž díla jsou k mání na eantiku.
Např toto 50x50 za pouhých 15 000,-.
Pdodobné je to i s jejím self PR. Pokud je tato paní (krom malířky a spisovatelky, autorky detektivních příběhů, fotografky, architektky atd atp) i opravdu kunsthistorička, tak už se nedivím posudkům na kdeco od kdekoho...
Google - viz Pansymarie 😃

Teď mi úplně nedochází, proč se debata stočila k dohledávání obrázků a identit? 🙄
jo a ještě: pokud si za google image search někomu platil, tak tě natáhl :-D

Já myslím, že rozumíte velmi dobře. Jen to znamená, že lze dohledat, že vás nick a IP adresa je ve vztahu k promo obrázku a založení fora, které je zcela záměrné.A nechtějte, abych vám to dokazoval. Já to prostě vidím i s koncovkou odkud píšete.Neříkám, že je to zcela legální, ale když už jste se ptal tak tu máte odpověd.

Kdyby měla policie prošetřit posudky zalce jménem Pansymarie bylo by to na rok práce.K osobě se raději vyjadřovat nebudu.Když jsem se jí ptal, proč to dělá, že vystvuje posudky na zjevná falza odpověděla, že to je její věc a ona se s tím srovná ve svém svědomí a andělé ji odpustí zbytek.Senzace.Tak se netrapte.
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.