Moderátoři: smith, Wjem

Profilový obrázek
john_seznam

Uživatel

Zaregistrován:
30. 3. 2015

#21 1. 4. 2015, 23:58
Já myslím, že rozumíte velmi dobře. Jen to znamená, že lze dohledat, že vás nick a IP adresa je ve vztahu k promo obrázku a založení fora, které je zcela záměrné.A nechtějte, abych vám to dokazoval. Já to prostě vidím i s koncovkou odkud píšete.Neříkám, že je to zcela legální, ale když už jste se ptal tak tu máte odpověd.

Píšete moc komplikovaně. Ale jinými slovy chcete říct:
a. odkaz, který jsem v prvním příspěvku uvedl je na prodejní stránku Marie Javorkové, přičemž však já sám jsem Marie Javorková;
b. nejsem sice Marie Javorková, ale odkaz, který jsem přidal je na mojí nabídku na aukru, abych získal kupující.

Jinými slovy, chcete říct, že osoba, která založila toto téma je totožná s osobou prodávající obraz Marie Javorkové na aukru, kterýžto odkaz jsem uvedl ve svém prvním příspěvku.

Pochopil jsem správně?

Profilový obrázek
Renegatus Paul

Uživatel

Zaregistrován:
4. 7. 2010

#22 2. 4. 2015, 06:23

joli - IP adresa nemusí mít jen jednoho uživatele, v dnešní době kde kdo používá IP switcher, někdy to dělám u já, na netu jsou jen takový stopy, který necháš.

Tak tu neomračuj svejma IT pseudonázorama.

Profilový obrázek
Renegatus Paul

Uživatel

Zaregistrován:
4. 7. 2010

#23 2. 4. 2015, 07:18

http://aukro.cz/marie-javorkova-angel-of-love-original-nar-reg-c-i5224565683.html

teď jsem si teprve všiml, ten obraz někde je v galerii? 😮

Olejomalba kombinovaná se specialním acrylem a pastelem /při nasvícení vytváří famózní hru barev a odlesků, které vytváří úchvatnou podívanou s barvoměnou podle nasvícení/.

😮 😮 😮

Profilový obrázek
john_seznam

Uživatel

Zaregistrován:
30. 3. 2015

#24 2. 4. 2015, 08:48

Paul napsal/a:

http://aukro.cz/marie-javorkova-angel-of-love-original-nar-reg-c-i5224565683.html

Olejomalba kombinovaná se specialním acrylem a pastelem /při nasvícení vytváří famózní hru barev a odlesků, které vytváří úchvatnou podívanou s barvoměnou podle nasvícení/.

😮 😮 😮

no ja nevím, ale teď dražila jeden podobný, který byl prý také v galerii a už nepamatuju přesně jaká cena se dosáhla, ale přes 2 tis. určitě. Taky jsem uvažoval, že se zapojím, ale říkal jsem si, že nejprve vyzjistím odbornější (než moje) názory na na práci autorky

Profilový obrázek
Renegatus Paul

Uživatel

Zaregistrován:
4. 7. 2010

#25 2. 4. 2015, 08:55

Abych nebyl obviněn, že jsem taky paní Javorková a propaguji svojí aukci.

Já bych si koupil jen to co se mi líbí, tj toto ne.

Profilový obrázek
Kolemjdouci

Uživatel

Zaregistrován:
25. 4. 2013

#26 2. 4. 2015, 10:06

Paul napsal/a:

Tak pokud já vidím, tak to visí na bílé stěně a vedle je nalepenej štítek. Ale zameteno tam je hezky😉

Já bych za to nedala ani pětník, ale proti gustu....

Profilový obrázek
jano7B9

Uživatel

Zaregistrován:
26. 7. 2007

#27 2. 4. 2015, 10:41

Galeria pre trpazlikov? Ved vyska od podlahy k stropu by bola tak 90 cm, ked ma obraz 30 cm na vysku 😆
Obraz je len vlozeny do sablony grafickeho programu...

... Som tu deň a noc ...
Historické pohľadnice, dobové dokumenty a predmety z mesta Sereď
http://sered-city.blogspot.com

Profilový obrázek
joli

Uživatel

Zaregistrován:
23. 3. 2015

#28 2. 4. 2015, 11:58

Paul napsal/a:

😮 😮 😮

Slovo publicisty Jana Paula, odborníka na umění moderní nemoderní je jistě žádané. Hezké promo, taky jsem si všiml lecčehos.Pokud jde o IT, milý zlatý, pohybujete se v roce 2005 - dneska vám vyštárám včerejší oběd ze zubu.Natož kde jste byl a kde co navštívil před týdnem na netu.Dnes pro podprůměrného hackera je email jen korespondák, který si přečte jako ticíc poštáků,co ho dopravuje.Ergo, většinou jsou nudné, tak ho nikdo ani nečte.

Profilový obrázek
john_seznam

Uživatel

Zaregistrován:
30. 3. 2015

#29 3. 4. 2015, 00:01

Pokud jde o IT, měl bys na svých schopnostech ještě zapracovat, anebo vystupovat tak, aby to tvým schopnostem odpovídalo - tedy méně sebevědomě, neboť nejsem Marie Javorková a ani neprodávám její obraz ;-)

chtěl jsem si s tebou popsat, ale tady evidentně nefungujou soukromé zprávy. Nicméně, pokud jseš tak dobrej, tak mi určitě od tebe dojde email

Profilový obrázek
Antik82

Uživatel

Zaregistrován:
1. 4. 2015

#30 3. 4. 2015, 03:24

Dovolte mi vstoupit do debaty s mým osobním názorem, že stránky Sběratel nejsou o tom kdo se s kým znal. Plně souhlasím s uživatelem Kolemjdouci, že známost s kýmkoliv slavným nemá na kvalitu uměleckého projevu žádný vliv. Myslím si, že je dobré nechat mrtvé odpočívat v pokoji. Za vše asi hovoří fakt, že Michael Jackson 10.5.2009, šest týdnů před svou smrti, nahrál epitaf ve kterém hovoří o Praze. Agentůra AP to označila za možné Jacksovo poslední poselství světu. Bylo použito i u soudu s Dr.C.Murray. Mimochodem Marie Javorková tvoří mimo jiné v Praze. Konec konců se přesvědčete sami.
http://zpravy.aktualne.cz/zahranici/umirajici-jackson-nahral-epitaf-mluvi-v-nem-o-praze/r~i:article:716578/

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.