Sběratel.com

Diskusní fórum o sběratelství

Sběratel.com » Filokartie - pohlednice » Místopis 20.léta

Vykupminci.cz
Numisargo

Místopis 20.léta

Moderátoři: Admin - Zdeněk Jindra, HeliFox, smith.

Nové téma Další příspěvek

Stránka: 1

Autor Příspěvek
Registrovaný uživatel
Rád bych se podělil o několik pohlednic převážně z 20. let 20. století ale i starší z tuzemských luhů a hájů. Chystám se to dát někam do antikvariátu a nechci, aby mě tam těžce natáhli, takže bych chtěl jen vědět, jestli něco z toho lze považovat za cennější. Případní zájemci se mohou také ozvat.

Vše najdete zde

;)
Registrovaný uživatel
Buďte si jistý, že v antikvariátu nebo nedej bože někde ve frcu vás natáhnou stoprocentně. Oni musí z něčeho žít, tak to nebudou kupovat za plnou cenu. Lepší je prodat to po burzách, příp. na aukru.
Registrovaný uživatel
Dobrý den, měl bych zájem o nějaké pohlednice co nabízíte, jsem sběratel pohlednic hlavně Praha-východ, Praha ale to je pouze malý kousek z mého sběratelského zájmu. Přikládám několik odkazů mé tvorby. Ozvěte se prosím a věřím že se nějak dohodnem, mám na výměnu jiné pohlednice, dokumenty nebo třeba oběžné mince a bankovky:-) S pozdravem Vláďa

http://ujezdnadlesy.webnode.cz/
http://zikmund-reach.webnode.cz/
http://vycapy-trebic.webnode.cz/
Registrovaný uživatel
LadysB@seznam.cz
Registrovaný uživatel
Ten Újezd n.L. je pěkný ;) , jen většina pohlednic je relativně novějších, nyní by to chtělo ještě doplnit ty starší.
Jinak sbírat kvalitní a zajímavé záběry Reacha, je dnes už asi celkem drahá záležitost i když lákavá.
Já si raději odkládám čas od času když na ně levně narazím snímky Bellmanna(ale cíleně ho nesbírám). Z Prahy(a pohledů vůbec) sbírám cíleně jen Kbely(ale rok jsem už nesehnal nový pohled či fotku) a okrajově občas blízké okolí(Vinoř, Jenštejn, Dřevčice, Radonice, Podolánka...).
_______________
http://digi.ceskearchivy.cz/

Od té doby co jsem přestal být namyšlený, tak jsem už bez chyby... ;)
Registrovaný uživatel
TO: DRACEK je vidět že pohledy sbíráte a celkem tomu i rozumíte, jak píšete o tom Újezdě, nesouhlasím s Vámi že je jich většina moderních, protože jsem v Újezdě vyrůstal tak sbírám všechny a vše co se týká Újezda, beru prostě vše, takže nerozlišuji nové a staré, samozřejmně ze sběratelského hlediska upřednostňuji starší kousky a však z Újezda se už nebjevují žádné které nemám a když tak velmi sporadicky a většinou je hned koupím, takže dnes už to jde se sbrkou Újezda pomalu. Mněl bych zájem o nějakého Bellmanna, mám několik kousků ve sbírce a rád jí rozšířím, mněl bych klidně na výměnu třeba nějaké portály Reacha nebo platné oběživo, mince, bankovky. Kbely nemám ale myslím že mám možná Jenštejn jen se musím podívat jestli jsem ho už za něco nevyměnil, klidně se ozvěte s nabídkou toho Karla Bellamnna. Díky Vláďa -------- LadysB@seznam.cz
Registrovaný uživatel
Přebytky Bellmanna momentálně nemám(pokud bych získal, ozvu se). Jak jsem psal, cíleně to nesbírám(mám jiné hobby) jen když mi občas přijde pod ruku pěkný záběr za rozumnou cenu tak neodolám(zejména když co hledám v nabídce zrovna není). Mám jich tedy všehovšudy pouze cca 50-60 kousků a občas je mezi tím i nějaký Jedlička a podobně z přelomu století.
_______________
http://digi.ceskearchivy.cz/

Od té doby co jsem přestal být namyšlený, tak jsem už bez chyby... ;)

Nové téma Další příspěvek

Stránka: 1

Sběratel.com » Filokartie - pohlednice » Místopis 20.léta

Diskusní fórum | Sberatel.com | články | inzerce | katalog | mince | sběratelé | zápalky |

TOPlist
Sběratel.com je poháněno systémem UseBB 1