Moderátoři: smith, Koniáš

Profilový obrázek
OtravnyKomar

Uživatel

Zaregistrován:
11. 2. 2016

#1891 10. 12. 2021, 13:42
Kdo je na tom hůř jak Kongo? USA? A v čem? A proč by puč na Ukrajině měl USA stát 5 mld $? (A kolik stál puč v ČSR v únoru 1948 a následná záchrana demokracie v srpnu 1968 a potom úspěšná kontrarevoluce v listopadu 1989? A byla to chyba, že jsme se nestali jednou z republik Sovětska?) Některý výkřiky do tmy by chtělo trošku víc objasnit. ...

Říkali to na YouTube, a taky že americký celebrity pijou drogy z krve mučených dětí. Že na něj a ty jeho sputnikovsky nesmysly vůbec reaguješ. Barona Prasila dávno transformovali z obětí na pěšáka tyhle informační války. Kdyby dávali medaile za rozesílání hoaxu retezovym mailem mezi důchodcema vsadím levy palec že grofik by dostal zlatý řád 🙄

Najít dokonalý květ na rozkvetlé třešní není jednoduchý úkol, kdyby člověk strávil celý život hledáním dokonalého květu, nebyl by jeho život promarněn.
akolita@seznam.cz

Profilový obrázek
OtravnyKomar

Uživatel

Zaregistrován:
11. 2. 2016

#1892 10. 12. 2021, 13:44

Paul napsal/a:

Toxická tlachárna

Sice už jsem to tu už jednou psal, ale všiml jsem si, že i prokázání pravdy tady znamená, že se tu lež objeví zase a zase..konkrétně třeba tato Bismarckova věta je tady snad potřetí, navzdory prokázání, že jde o čistou lež.

Bismarck se vyjadřoval k Rusku s respektem...

Žďár bůh malířskej, ti to nedalo viď?! Tušil jsem že tě z toho bude bolet mozek a budeš muset bránit zdravý rozum.

Najít dokonalý květ na rozkvetlé třešní není jednoduchý úkol, kdyby člověk strávil celý život hledáním dokonalého květu, nebyl by jeho život promarněn.
akolita@seznam.cz

Profilový obrázek
Renegatus Paul

Uživatel

Zaregistrován:
4. 7. 2010

#1893 10. 12. 2021, 13:50

komár tvl já to nepobírám vůbec tady...vlákno je toxický, snažím se tu nereagovat, ale na toho Bismarcka jsem musel. Pokládám za úpnou drzost se tady dokola ohánět citátem, kterej je kompletně vymyšlenej..Jen má nepřímo dokázat, že je Putinova agrese vlastně jen obranou.

Vyvrátíš to..a za chvíli to sem centrální mozek lidstva zase postuje...ale na něj nereaguju, tam to smysl nemá...jen když to psal i medo, tak musim udělat protiváhu ve vesmíru.

Profilový obrázek
grofik

Uživatel

Zaregistrován:
23. 10. 2006

#1894 10. 12. 2021, 13:51

Myslím barbar celkom slušnú receptúru na Komáre... 😂

Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.

Profilový obrázek
Medo

Uživatel

Zaregistrován:
5. 2. 2021

#1895 10. 12. 2021, 13:58

Paul napsal/a:

Toxická tlachárna..

medo - pro tvoji informaci, ten citát Bismarcka o Ukrajině, kterej si asi převzal od místního centrálního mozku..je kompletně vymyšlenej a Bismarck to nikdy neprohlásil...je to klasická dezinformační sračka - made in USSR

Sice už jsem to tu už jednou psal, ale všiml jsem si, že i prokázání pravdy tady znamená, že se tu lež objeví zase a zase..konkrétně třeba tato Bismarckova věta je tady snad potřetí, navzdory prokázání, že jde o čistou lež.

Bismarck se vyjadřoval k Rusku s respektem...

Ako vždy sa hľadá bodka, čiarka, keď nie sú argumenty. To, že to nie je preukázané, neznamená, že to nemohlo byť, pretože nie je to ani vyvrátené.
https://blisty.cz/art/74414-co-rekl-bismarck-o-rusku-a-ukrajine.html

Cui bono? , Cui prodest?

Profilový obrázek
OtravnyKomar

Uživatel

Zaregistrován:
11. 2. 2016

#1896 10. 12. 2021, 13:59

Paul napsal/a:

komár tvl já to nepobírám vůbec tady...vlákno je toxický, snažím se tu nereagovat, ale na toho Bismarcka jsem musel. Pokládám za úpnou drzost se tady dokola ohánět citátem, kterej je kompletně vymyšlenej..Jen má nepřímo dokázat, že je Putinova agrese vlastně jen obranou.

Vyvrátíš to..a za chvíli to sem centrální mozek lidstva zase postuje...ale na něj nereaguju, tam to smysl nemá...jen když to psal i medo, tak musim udělat protiváhu ve vesmíru.

Chápu,. Dobrá práce, kdyby rozum nebojoval blbost by vyhrála a tady se rozdává plnými hrstmi 😲

akolita@seznam.cz

Profilový obrázek
grofik

Uživatel

Zaregistrován:
23. 10. 2006

#1897 10. 12. 2021, 14:04
Paul napsal/a: Toxická tlachárna.. medo - pro tvoji informaci, ten citát Bismarcka o Ukrajině, kterej si asi převzal od místního centrálního mozku..je kompletně vymyšlenej a Bismarck to nikdy neprohlásil...je to klasická dezinformační sračka - made in USSR ...

:| 😮

Medo, kronikár u Bismarka dozivsi sa dnešnej doby to vie skoro presne... 😉

Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.

Profilový obrázek
Renegatus Paul

Uživatel

Zaregistrován:
4. 7. 2010

#1898 10. 12. 2021, 14:05
Paul napsal/a: Toxická tlachárna.. medo - pro tvoji informaci, ten citát Bismarcka o Ukrajině, kterej si asi převzal od místního centrálního mozku..je kompletně vymyšlenej a Bismarck to nikdy neprohlásil...je to klasická dezinformační sračka - made in USSR ...

aha..stejná hradba..

Pro přesnost je třeba dodat, že přece jen není zcela vyloučeno, že by Bismarck něco takového někdy mohl říci. V tom případě ale u toho nikdo nebyl, nebo přinejmenším u toho nebyl nikdo, kdy by výrok zapsal.

takže dle tohohle soudíš? Děláš si srandu? Ten článek co jsi tu vytáhl jasně dokazuje, že je to hoax...ale ty si ho vezmeš na obhajobu.

On mohl Bismarck klidně i říct, že jsem největší genius všech dob. Ale nikdo u toho nebyl. Takže to nemůže nikdo vyvrátit..

MArný, marný marný..štípni mě. Takhle pracujete se zdrojema?

Jako do pr...! Aspoň měj koule a uznej, že je to hoax, ten článek ti to vysvětlil jasně. CML koule nemá, ten neuzná nikdy svůj omyl.

Profilový obrázek
Renegatus Paul

Uživatel

Zaregistrován:
4. 7. 2010

#1899 10. 12. 2021, 14:11

https://www.stoplusjednicka.cz/fenomen-falesnych-citatu-neni-pravda-ale-mohla-byt

*Na aktuální události reagoval patrně i údajný citát Otto von Bismarcka, prvního německého kancléře v letech 1871–1890: „Sílu Ruska může podkopat jen jeho oddělení od Ukrajiny. Je třeba Ukrajinu nejen oddělit, ale také ji postavit proti Rusku, národ rozdělit na dvě části a pak se pouze dívat, jak bratr zabíjí bratra. Proto musíme najít a vychovat zrádce z prostředí ukrajinské nacionalistické elity a s jejich pomocí zvrátit situaci až do stadia, kdy budou Ukrajinci nenávidět cokoliv ruského. Vše ostatní je jen otázkou času.“

Pro nepravost citátu hovoří už použití výrazů „Ukrajina“ a „Ukrajinci“, neboť země tehdy tvořila součást východního Ruska a samostné označení se nepoužívalo. Pojem „nacionalistická elita“ zas neodpovídá době vzniku, a tudíž výskytu spojení v němčině. Při hledání původu výroku se zároveň nepodařilo najít žádný relevantní dobový zdroj, který by jej zaznamenal. Poprvé se objevil přímo na internetu v roce 2009 a do českého mediálního prostoru dorazil o pět let později.*

Medo buď chlap a uznej svojí chybu..nebuď jako CML. Škodíš pak sám sobě.

Profilový obrázek
ferovyobchodnik

Uživatel

Zaregistrován:
25. 11. 2016

#1900 10. 12. 2021, 14:11

že ty budeš měsíčkův bratr? nebo snad jste na slovensku všichni jak přes kopírák ?? no to vím, že ne, pár normálních lidí jsem tam potkal, škodaže nechodí sem na forum, takhle vaše vlast působí jak semeniště kokotů

ferovyobchodnik@seznam.cz

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.