Fotka? Hodža v Austrálii nikdy nebyl.

EU je dobrá myšlienka v pôvodných intenciách, áno voľný obchod, cestovanie.
Tak sme do nej aj vstupovali. Spoločné noty podľa pôvodnej koncepcie ale nie superštát riadený De,Fr - najsilnejšími členmi a ČR alebo SR v úlohe štatistov .
Pre toto sa rozpadla RU monarchia, ČSSR, CCP, Juhoslávia a história sa opakuje odchodom GB . Namiesto sebareflexie a reforiem sa začalo priťahovať PL , Hu .
O nás bez nás o tom to je.
Cui bono? , Cui prodest?

Podporujem názor Meda, ja osobne som nenadstavoval svoj krk a kožu v 89 tom za to, aby sme trčali v USA anále a bruselská byrokracia, kde niektorí ani nevedia kde leží Slovensko prikazovala čo je OK. a čo nie!!!
Vyrábať chudobu a bezdomovcov, ale romáles máme tolerante akceptovať ...
Mlaďasom sa dobre vypisuje v teplúčku aký sú "demokratický geroji",ja som skúsil ako mi decká zadržovala tajná politická polícia, ma osobne zaujímalo čo vaši rodičia tak zaujímavé robili pre ostatných v socíku???
Nakoniec hodne nás precitlo kam zašiel vývin a aká bola predstava o rozvoji po 89 tom.
Dlhodobe je trend staviteľov šachovníc podporovať cez média zapredancov, je pravda robia to sofistikovane...
Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.

Pán Gróf, ja som v 1989 bol na námestí každý večer, ešte som chodil do školy, súdružka učiteľka chcela zamachrovať a povedala definuj čo je byrokracia , hovorím tá kopa papierov čo máte na stole..
Už sme tu mali komisárov, centrálne riadenú ekonomiku, dotácie a znovu ideme opakovať rovnaké chyby.
Cui bono? , Cui prodest?

No, škoda že si totéž neřekli v USA, mohlo být na světě nějakých 45 států navíc ...

https://cs.openworldinfo.com/publication/4577. Znáte tuhle teorii? Grofiku víš že tě dělí od seznámení s tvým idolem jezdcem na medvědu jen 6 podání ruky?😋 Komu z vás se stalo že se v nějaký daleký krajině s někým seznamil a zjistil že zná někoho s kým se zase zná někdo koho znáte nebo přímo znáte stejného člověka?
Najít dokonalý květ na rozkvetlé třešní není jednoduchý úkol, kdyby člověk strávil celý život hledáním dokonalého květu, nebyl by jeho život promarněn.
akolita@seznam.cz

pořád dokola to samé. už kdy jsem to slyšel, 20-30let zpátky? 🙄 😲
ferovyobchodnik@seznam.cz

Já na toto pevně věřím.
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.