Moderátoři: smith, Koniáš

Profilový obrázek
Renegatus Paul

Uživatel

Zaregistrován:
4. 7. 2010

#3721 28. 1. 2022, 11:56

https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/alena-schillerova-2-miliony-za-fotografa-a-kameramana.A220128_084259_domaci_indr

😆

Na to nemám slov...za 80k měsíčně dát pár fotek na IG...a babizna potřebovala rovnou dva pracovníky...dvě mega v prdeli...a kdo ví, co ještě kde utrácela.
Min. financí nám krásně šetřila...
Zlatej Kalousek.
Lidi padaj na hubu, vše se zdražuje..A Babišovci tunelovali kasu. Kdyby vyhráli volby, stát krachne jak Zimbabwe.

Profilový obrázek
maros

Uživatel

Zaregistrován:
17. 1. 2014

#3722 28. 1. 2022, 12:31
Máš dobré oká. Ja tam nič nevidím, len možno, že % = Z.😋 Dosaď si čo chceš.. -s- ...

Ale ved pisem vlavo, nie v strede... Vlavo dole, je to pisane vertikalne

Profilový obrázek
OtravnyKomar

Uživatel

Zaregistrován:
11. 2. 2016

#3723 28. 1. 2022, 15:29
Dnes som musel kúpiť nový PC normálne sa mi rozpadol už nikdy viac HP rozleteli sa pánty, doslova sa rozpadol napájanie tie plasty ako keby boli z recyklovaných PET fliaš, inak fungoval výborne, nemrzol ale obal škandál. Nikdy viac notebook HP.

Mluvis zřejmě o notebooku ne? PC je krabice. HP jsou kancelářský stroje. Většinou chabý výkon, nic extra drahyho ale bývají drzaci. Se divím. Co jsi koupil?

Najít dokonalý květ na rozkvetlé třešní není jednoduchý úkol, kdyby člověk strávil celý život hledáním dokonalého květu, nebyl by jeho život promarněn.
akolita@seznam.cz

Profilový obrázek
OtravnyKomar

Uživatel

Zaregistrován:
11. 2. 2016

#3724 28. 1. 2022, 15:33

Paul napsal/a:

https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/alena-schillerova-2-miliony-za-fotografa-a-kameramana.A220128_084259_domaci_indr

😆

Na to nemám slov...za 80k měsíčně dát pár fotek na IG...a babizna potřebovala rovnou dva pracovníky...dvě mega v prdeli...a kdo ví, co ještě kde utrácela.
Min. financí nám krásně šetřila...
Zlatej Kalousek.
Lidi padaj na hubu, vše se zdražuje..A Babišovci tunelovali kasu. Kdyby vyhráli volby, stát krachne jak Zimbabwe.

XD dobrý job. Tahle podivná paní je vůbec bizar ale je loajální takže má u Babiše svoje místo. Neuděláš nic. Můj kamarád dostal nabídku na několik focení pro ANO samozřejmě kamaracoft za luxusní peníze, odmítnul to protože je z hloubky přesvědčení nesnáší. Zajímalo by mne kolik dostával ten její fotograf za ty masterpieci

Najít dokonalý květ na rozkvetlé třešní není jednoduchý úkol, kdyby člověk strávil celý život hledáním dokonalého květu, nebyl by jeho život promarněn.
akolita@seznam.cz

Profilový obrázek
vlad_dracul1989

Uživatel

Zaregistrován:
24. 4. 2017

#3725 28. 1. 2022, 15:49

Za kvalitního fotografa se musí připlatit, to je prostě fakt.

Kámoš co fotí svatby mi říkal, že lidi jsou tak drzí že to chtějí zadarmo a ani nažrat by mu pak nedali😃

"Democracy.... is non-negotiable."

• Liberty Prime
Profilový obrázek
Medo

Uživatel

Zaregistrován:
5. 2. 2021

#3726 28. 1. 2022, 16:15
Mluvis zřejmě o notebooku ne? PC je krabice. HP jsou kancelářský stroje. Většinou chabý výkon, nic extra drahyho ale bývají drzaci. Se divím. Co jsi koupil?

Áno myslel som notebook, kúpil som obyčajné lenovo za 500 Eur aj s taškou, 8 Gb RAM,256 ssd, úplne stačí. HP mi núkal ale už to nechcem bojím sa, že by sa znova rozpadlo.

PC už doma nemám nedávno som komplet 2 zostavy daroval, len to zaberalo miesto.

Cui bono? , Cui prodest?

Profilový obrázek
grofik

Uživatel

Zaregistrován:
23. 10. 2006

#3727 28. 1. 2022, 16:22

Ja od HP používam tlačiarne, pc radšej napr. ASUS. Presne ten istý problém ako opisuješ Medo pred cca 20 rokmi nazad.
Čiže nič sa nezmenilo u HP.😉

Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.

Profilový obrázek
OtravnyKomar

Uživatel

Zaregistrován:
11. 2. 2016

#3728 28. 1. 2022, 16:23
Za kvalitního fotografa se musí připlatit, to je prostě fakt. Kámoš co fotí svatby mi říkal, že lidi jsou tak drzí že to chtějí zadarmo a ani nažrat by mu pak nedali😃

O tom žádná. V dnešní době kdy je foťák snad už i na botech, bez/zrcadlovky jsou dostupný každýmu se není čemu divit. Já už svatby nefotím, jen když se podaří někomu známému mě ukecat ale bral jsem si 10k za svatbu plus cestu a to jsem byl lacinej protože v reportážní fotce nejsem vůbec dobrej a svatba je reportáž. 15-20k je podle mě za dobrýho svatebního fotografa normální cena. Tolikrát jsem dostal nabídku za to že se tam najím a napiju zadarmo, za pětikilo, dokonce za to že tam budou pěkný svobodný družičky a spousta nevěstinych kamarádek. Ale tady dostal týpek 80k měsíc e za moderaci instagram účtu. Zajímalo by mě kolik potom ten co fotil ty její portréty protože to byli hodně průměrný i podprůměrný věci

akolita@seznam.cz

Profilový obrázek
OtravnyKomar

Uživatel

Zaregistrován:
11. 2. 2016

#3729 28. 1. 2022, 16:29
Áno myslel som notebook, kúpil som obyčajné lenovo za 500 Eur aj s taškou, 8 Gb RAM,256 ssd, úplne stačí. HP mi núkal ale už to nechcem bojím sa, že by sa znova rozpadlo. PC už doma nemám nedávno som komplet 2 zostavy daroval, len to zaberalo miesto.

Lenovo asi nejlepší poměr cena výkon. Ale bývalí hodně poruchové a člověk pořád musel řešit reklamace teď už je to s nima lepší. Já bral vždy Asus, mírně dražší, používají značkový komponenty, vydrží. Měl jsem několik modelů a některý byli fakt nezničitelný a vydrželi hrozný zacházení. Určo se vyhybat aceru, vzhledem k používání netradičního hardware u PC a lowcost sestavy u notebooků nebrat ani HP. Z mých zkušeností pro běžného uživatele top Asus/Lenovo

akolita@seznam.cz

Profilový obrázek
OtravnyKomar

Uživatel

Zaregistrován:
11. 2. 2016

#3730 28. 1. 2022, 16:30
Ja od HP používam tlačiarne, pc radšej napr. ASUS. Presne ten istý problém ako opisuješ Medo pred cca 20 rokmi nazad. Čiže nič sa nezmenilo u HP.😉

Grofiku, po dvaceti letech má každý PC nárok na odchod do křemíkového nebe 😉 a co tiskárny HP? Zkušenost mám jen s Canon a Epson

akolita@seznam.cz

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.