Paule ,kde je dneska pravda_?Já nevím ,fakt nevím...nevidím Rusa jako alkoholika ,kterej neví jak se točí svět a na druhou stanu vidím,že dochází zdroje....ale asi vyjádření ...pokud zaůtočíte Nord nespustíme je dost výstižnej....Rusové dosáhli svýho...otázka pár týdnů a plynu bude nadbytek😉

Myslím tí čo sa mali dohodnúť sa už dohodli, ostatné sú tance a tlachanie o ničom.
Amíci na tréningu v Kazachstane videli ako rýchlo to bolo vyriešené a to bola rozloha cez 2 mil. km2 a to isté by dostali na Ukrajine, ale s ďaleko väčšou na papuľku a aj EU by sa poriadne ušlo...
Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.

Kde je pravda nevím, nicméně vím, kde není. Není na stránkách českoruský společnosti přebírající články z webu Sputnik a Aeronet.
Pravda není, že Bismarck tvrdil, že kdo chce porazit Rusko, musí zničit nejdřív Ukrajinu. Pravda není ani to, že Rusko války nezačíná, ale ukončuje.
A přesto to sem ten člověk dává dokola a mě to vytáčí.
A po informaci a požadavku SSSR, že naše republika musí vystoupit z NATO a hlásit jakejkoliv pohyb Moskvě, už vím o něco líp, kdo je vyděrač a "štváč".
Dokonce i Finsko chce do NATO...oni je tam všechny těma výhružkama naženou.
Jakkoliv má protistrana taky máslo na hlavě..!

Kde? ve filmu? Videt ale neznamena znat. Taky se bojim valky a nejen ty. Proto neremcam na EU a nechci tady rusa ani amika. Pokud vim tvuj posledni mem byl o pokrokove cine a zpatecnicke EU, kde jsou ti Ch, At, Fi? Nevsiml jsem si ze by jsi pridaval nejaky prispevek ktery by s nimi jakkoli souvisel ba naopak videl jsem pro vychodni prispevky.
Najít dokonalý květ na rozkvetlé třešní není jednoduchý úkol, kdyby člověk strávil celý život hledáním dokonalého květu, nebyl by jeho život promarněn.
akolita@seznam.cz

A zrovna Fini se posouvaj ke vstupu do NATO...proč asi...
Protože Rusko války nezačíná, jak psal "pán GRÓF"

JJ američani viděli báječnej výkon Ruska v Kazachstánu a proto teď američani Ukrajinu podpořili...
Tvl to je logika..😲 😲

Pokiaľ je kritika napr. produkcie biozložky nafty z repkového oleja /metylester/
ktorá spôsobuje polymerizáciu mot. nafty - KO trysiek a čerpadiel vznetových motorov a je neekonomická + škodlivý vplyv monokultúr na biodiverzitu a podobné prešľapy , tak potom sa nehnevaj..
Kritika je potrebná, idea je dobrá ale treba počúvať odborníkov..
Cui bono? , Cui prodest?
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.