Autor |
Příspěvek |
|
|
Registrovaný uživatel
|
Altmann napsal https://www.forum24.cz/cesti-vedci-potvrdili-mytus-obestirajici-zrzky-ma-zajimavou-pricinu/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu
Zrzky je to pravda i jinak voní a v posteli jsou perfektní, smáli jste se mi, dnes to již je passé.
Já se nesmál, já vím 
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Kdo neměl zrzavou, neví co je láska - jak říká starý Berósek. A starý Berósek mal pravdu. Kto nezažil, ten nevie o čo prišiel.  _______________ Processed coin catalogs 3.342 Auctions / 27.900 LotsVšetko o bankovkách www.mojazbierka.sk :) Sent from my ZX Spectrum
|
|
|
Moderátor
|
Mohu jen vzpomínat, při sexu se potí a ta vůně jejího potu to je hrozný, nedokáži ukončit. Opravdu jsou jiné. Jejich bílá pleť je nádherně jemná. No raději nebudu pokračovat, je to trapné, když starý pán vzpomíná. 
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Rezavá střecha, vlhkej sklep
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Zrzka a smaragdové oči...v zelenom oblečení sú najkrajšie...
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
kato napsal Rezavá střecha, vlhkej sklep
Vhodné na demoláciu. -s-
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
stani napsal kato napsal Rezavá střecha, vlhkej sklep
Vhodné na demoláciu. -s-
Údem do všech dírek 
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Mrkva nespĺňa nariadenie EÚ, ale nám bude chutiť určite 😊 Obrázky:  _______________ Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.
|
|
|
Moderátor
|
grofik napsal Mrkva nespĺňa nariadenie EÚ, ale nám bude chutiť určite 😊
Hlavně nesplňuje estetický normy hyper-super, tudíž ji nelze prodávat! (Chuť je vedlejší.)
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
...před chvílí jsem dokoukal Muže v černém a už vím ,kde se ty potvory škaredý roděj 
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Pavel_III napsal grofik napsal Mrkva nespĺňa nariadenie EÚ, ale nám bude chutiť určite 😊
Hlavně nesplňuje estetický normy hyper-super, tudíž ji nelze prodávat! (Chuť je vedlejší.)
Mám pestovatela pri Šuranoch, kupujem zemiaky, zeler, petržlen, mrkvu vrátane ostatných výdobytkov. Moje záhony sú na hranie a tvarenie rodiny aký sme poľnohospodári... 🤭🤭😃 _______________ Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
|
|
|
Moderátor
|
Smutná událost... Bohužel, podstatná fakta nebyla nikde pravděpodobně zveřejněna a to zda paní byla očkovaná, všude se vedou na to téma bouřlivé diskuze... Spekuluje se, že paní byla plně očkovaná.. https://www.novinky.cz/koronavirus/clanek/koronavirem-nakazena-ucitelka-z-bilinske-skoly-zemrela-40377356
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
a co je na tom podstatné, zda byla nebo nebyla?
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
kato napsal https://top-fight.cz/zahranicni-scena/vice-jak-320-kilo-zive-vahy-miri-do-ringu-nejdesivejsi-muz-sveta-a-iransky-hulk-se-stretnou-2-dubna/57999/?fbclid=IwAR2oTaM3BvaWHmRJDVxk1Kp7gyHr9murzlTLrH89wPiSCVDzD1C1FcQwrg4 To bude nejspíš zajímavý 
jako ze na bojove sporty typu MMA nekoukam tak na tohle bych se mrknul :-O Takovy dve telata, to bude zajimavy. Jeste ze neni tak popularni reckorimsky, to by byla velka hrouda mletyho v leginach
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Otravnykomar napsal kato napsal https://top-fight.cz/zahranicni-scena/vice-jak-320-kilo-zive-vahy-miri-do-ringu-nejdesivejsi-muz-sveta-a-iransky-hulk-se-stretnou-2-dubna/57999/?fbclid=IwAR2oTaM3BvaWHmRJDVxk1Kp7gyHr9murzlTLrH89wPiSCVDzD1C1FcQwrg4 To bude nejspíš zajímavý 
jako ze na bojove sporty typu MMA nekoukam tak na tohle bych se mrknul :-O Takovy dve telata, to bude zajimavy. Jeste ze neni tak popularni reckorimsky, to by byla velka hrouda mletyho v leginach
Taky rád kouknu ale musíš mi to v dubnu připomenout 
|
|
|
Moderátor
|
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Stojí u vás liter 95-ky benzínu v 45 týždni 36,58 korún? -s-
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
stani napsal Stojí u vás liter 95-ky benzínu v 45 týždni 36,58 korún? -s-
Nevím co je za týden, ale od 36 do 40 cca, ten lepší
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
ferovyobchodnik napsal stani napsal Stojí u vás liter 95-ky benzínu v 45 týždni 36,58 korún? -s-
Nevím co je za týden, ale od 36 do 40 cca, ten lepší
Týždeň 45. Asi to sedí.. http://www.stellacentrum.sk/autom-po-europe/sub-ceny-pohonnych-hmot/-s-
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Altmann napsal Mohu jen vzpomínat, při sexu se potí a ta vůně jejího potu to je hrozný, nedokáži ukončit. Opravdu jsou jiné. Jejich bílá pleť je nádherně jemná. No raději nebudu pokračovat, je to trapné, když starý pán vzpomíná. 
Souhlas, ale s podobnými vyjádřeními bacha, dostali Feriho i Cimického. Teď jdou i po Ebenovi. Nemáš žádné zhrzené milenky co by tě chtěly i dnes poslat do krimu?  _______________ "Democracy.... is non-negotiable." - Liberty Prime
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
grofik napsal Mám pestovatela pri Šuranoch, kupujem zemiaky, zeler, petržlen, mrkvu vrátane ostatných výdobytkov. Moje záhony sú na hranie a tvarenie rodiny aký sme poľnohospodári... 🤭🤭😃
Neverím tomu, čo čítam... Ypsilony neriešim. -s-
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Čomu neveríš? _______________ Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Obrázky:  _______________ Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.
|