Autor |
Příspěvek |
|
|
Registrovaný uživatel
|
medo napsal Keď sme pri svietení tak niekde v južnej amerike vykradli zberači kovov opustenú nemocnicu , po rozobratí starého rontgenu niečo svietilo tak sa aj namazali - osvietený páni samozrejme exli a zamorili pol mesta , zakopať ich museli riadne hlboko.
Blbosť. V RTG sa používa RTG lampa a nie radioaktívny žiarič. _______________ Processed coin catalogs 4.068 Auctions / 33.800 LotsVšetko o bankovkách www.mojazbierka.sk :) Sent from my ZX Spectrum
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
ferovyobchodnik Citovat #457 29. 10. 2021, 20:57 Registrovaný uživatel Registrován: Lis 2016 Příspěvky: 4600 Bydliště: Numismatikov fidzi, tak jak to vidíš, příští týden bude zajímavý... ocgn pořád jede, pokukuju po qs v čem vlastně jedeš Ty? mě tento týden naštvala sava, ale asi od toho není co čekat (jen furt nevím, zda za to můžou shorteři). a se slzou v oku vzpomínám na jaro, když jsem prodal htz asi se 100% nárůstem (z 2 na 4, dnes jdou kolem 30 )
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Fidzi napsal ferovyobchodnik napsal taky se pochlubím, škodajen, že jsem té SAVA nepřikoupil
Človeče, podľa čoho si vyberáš akcie? Všetko sú to tituly bez akýchkoľvek reálnych ekonomických výsledkov. Tie skoky sú pre mňa úplne nepochopiteľné. Čo spôsobilo dnešný pohyb na Cassava Sciences? JPP rumors na internete?
Budu rád taky za info níže. Návod realita, já nejedu měsíční nebo roční obchody. Denní, týdenní... Emoce
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Fidzi napsal medo napsal Keď sme pri svietení tak niekde v južnej amerike vykradli zberači kovov opustenú nemocnicu , po rozobratí starého rontgenu niečo svietilo tak sa aj namazali - osvietený páni samozrejme exli a zamorili pol mesta , zakopať ich museli riadne hlboko.
Blbosť. V RTG sa používa RTG lampa a nie radioaktívny žiarič.
Takto to bolo prezentované na serióznom školení , toto sa malo udiať dávnejšie na veľmi starom zariadení , vývoj ide dopredu ale nehádam sa , v tomto som úplný laik , hovorím čo si pamätám zo školenia.
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
grofik.... kápni božskou. Nemotal si sa v skorších ranných hodinách po Klokočine? -s-
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Fidzi s tým rontgenom máš pravdu , tak potom museli rozobrat niečo iné alebo lektor tliachal...
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Pavel_III napsal turtleoverhead napsal Mně zase vyrostla zajímavá mrkvička
Mandragora! Teď ještě provaz z oběšence, lejno netopýra, hadovu žluč a pár dalších ingrediencí a buď z toho bude nápoj lásky nebo mládí!
Alebo Covid 21. -s-
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
ferovyobchodnik napsal fidzi, tak jak to vidíš, příští týden bude zajímavý... ocgn pořád jede, pokukuju po qs v čem vlastně jedeš Ty?
Teraz je to výber 50 technologických akcií, ktoré majú dobré hospodárske výsledky a potenciál do budúcnosti. Ale zisk 50% za deň teda nezažívam. _______________ Processed coin catalogs 4.068 Auctions / 33.800 LotsVšetko o bankovkách www.mojazbierka.sk :) Sent from my ZX Spectrum
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Fidzi napsal ferovyobchodnik napsal fidzi, tak jak to vidíš, příští týden bude zajímavý... ocgn pořád jede, pokukuju po qs v čem vlastně jedeš Ty?
Teraz je to výber 50 technologických akcií, ktoré majú dobré hospodárske výsledky a potenciál do budúcnosti. Ale zisk 50% za deň teda nezažívam.
Jedeš fundamentální? Děláš si sám? To obdivuji... Já jsem spíš technická :-) cenové hladiny, nějaké ukazatele, trend, swing a jedeš Ale nejradši mám intradenni, ale tam spíš prohrávám :-D
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
stani napsal grofik.... kápni božskou. Nemotal si sa v skorších ranných hodinách po Klokočine? -s-
Definuj skoršie? Dnes ráno som bol v NR. _______________ Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.
|
|
|
Moderátor
|
medo napsal Fidzi s tým rontgenom máš pravdu , tak potom museli rozobrat niečo iné alebo lektor tliachal...
Kobaltový ozařovač nebo neco takoveho.
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
kato napsal Komáre už máš vybetonovaný ty obrubníky? Máš fotku?
jasne ze mam vybetonovano. Fotku nemam, udelal bych ti ji ale venku chcije a me se nechce ke dverim :-D
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Já koukal na tu fotku a to si to měl jen usazeny v zemi? Že nebyli z venku obetonovany tak mi to přišlo divný když si psal že už ti tam jedou vylejt beton
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
grofik napsal stani napsal grofik.... kápni božskou. Nemotal si sa v skorších ranných hodinách po Klokočine? -s-
Definuj skoršie? Dnes ráno som bol v NR.
V skorých ranných hodinách. Neviem presne. Odpálili tam bankomat. Bolo to v správach... -s-
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
No, byli usazený na štěrku abych je mohl trošku dostat do spádu Obrázky:
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
No nic, to zase byli nervy, přikoupena Sava při poklesu... Uf. Asi s tím zase na půl roku seknu :-D
|
|
|
Moderátor
|
Já při poklesu kupuju konzervy.
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Nevím jestli je to pro tělo to pravé... (Jak ten stres, tak ty konzervy)
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Hele moc to zabetonovaný nemáš.To se ti časem rozjede
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
stani napsal grofik napsal stani napsal grofik.... kápni božskou. Nemotal si sa v skorších ranných hodinách po Klokočine? -s-
Definuj skoršie? Dnes ráno som bol v NR.
V skorých ranných hodinách. Neviem presne. Odpálili tam bankomat. Bolo to v správach... -s-
Správy pozerám sporadicky, kaleráby kupujem poväčšine od pestovatela, alebo na rinku... _______________ Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
ferovyobchodnik napsal No nic, to zase byli nervy, přikoupena Sava při poklesu... Uf. Asi s tím zase na půl roku seknu :-D
Cassava Sciences, Inc. (SAVA) - EBIDTA ========================= 2016 -14,9M USD 2017 -11,9M USD 2018 - 6,6M USD 2019 - 9,6M USD 2020 -11,0M USD 1.polrok 2021 -10,1M USD !!! Short Interest = 9,42M / % of Float Shorted = 25,25% Skús mi povedať aspoň jediný argument, prečo si tento shit kupoval "pri poklese". Je to podnik pred krachom, ktorý bezpečne spaľuje vlastný kapitál, a preto každý 1/4 rok emituje nové akcie, aby pokrývali nové a nové straty. Ja by som išiel short. _______________ Processed coin catalogs 4.068 Auctions / 33.800 LotsVšetko o bankovkách www.mojazbierka.sk :) Sent from my ZX Spectrum
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
kato napsal Hele moc to zabetonovaný nemáš.To se ti časem rozjede
Nestras :-D Padlo tam cca 10 kolecek. Se to nezda ale jsou do pulky, vim ze jsem si mohl udelat bedneni a utopit je do 3/4 ale tohle musi vydrzet i bombardovani.
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Otravnykomar napsal kato napsal Hele moc to zabetonovaný nemáš.To se ti časem rozjede
Nestras :-D Padlo tam cca 10 kolecek. Se to nezda ale jsou do pulky, vim ze jsem si mohl udelat bedneni a utopit je do 3/4 ale tohle musi vydrzet i bombardovani.
No máte tam asi iinou půdu než tady.Jílovitá dost pracuje takže když betonuju obrubníky tak opravdu pořádně,hlavně z venku,zevnitř ho podrží dlažba. Dávám 10-15 cm pod obrubník a z boku kolečko ke každýmu metrovýmu obrubníku
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Taky máme jíl. To jsi mě trošku vydesil. Možná ještě prileju.
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
XD šotek řádil Obrázky:
|