Sběratel.com

Diskusní fórum o sběratelství

Sběratel.com » Náměty a připomínky » Novi moderatori?

Vykupminci.cz
Numisargo

Novi moderatori?

Moderátoři: Admin - Zdeněk Jindra.

Nové téma Další příspěvek

Stránka: « < ... 4 5 6 7 8

Autor Příspěvek
Registrovaný uživatel
Paul napsal
Vlákno o válce vymazáno kompletně. Tím je situace vyřešena a nemusíte se dál hádat.
Nicméně pokud vám po předcích šlapal minulej režim, rozčílílej vás proruský názory strašně rychle, proto sigura chápu, mám to stejně. A ve vlákně mi to extrémně vadilo.

Já se tímto i vzdávám moderátora.

barbar bež někam, nebudu se dál rozčilovat. Co si vůbec dovoluješ to házet na moje vlákno. Zameť si před vlastním prahem, já jsem pravidla dodržoval.

Paule :roll: :| ... Jo tak presne takhle to vypada kdyz slusni lidi ustoupi idiotum, spolecnost upada rezignuje se na slusnost a moralku. Chodim sem od roku 2016 a reknu vam jedno, konfliktu tady bylo mnoho, obcas se to vyhrotilo ale pokud neprijde nejaky ten anonymni blazen jsou soucasti vsech vetsich konfliktu s ruznymi dalsimi uzivateli jen dve jmena. Konkretne Barbar a Grofik. To je samo o sobe dost vypovidajici.

Nové téma Další příspěvek

Stránka: « < ... 4 5 6 7 8

Sběratel.com » Náměty a připomínky » Novi moderatori?

Diskusní fórum | Sberatel.com | články | inzerce | katalog | mince | sběratelé | zápalky |

TOPlist
Sběratel.com je poháněno systémem UseBB 1