Autor |
Příspěvek |
|
|
Administrátor
|
Opraveno. Obrázky:
|
|
|
Administrátor
|
Dokud nenajdeme chybu a nezjistíme co to neustále maže můžeme pořád jen opravovat. Takže pokud to nepůjde hlašte nám to prosím sem a ihned opravíme. Díky.
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
ANO, JIŽ FUNGUJÍ - OK, DÍKY Obrázky:
|
|
|
Moderátor
|
Zdenek Jindra: nemaze to antivir?
|
|
|
Administrátor
|
tenzor napsal Zdenek Jindra: nemaze to antivir?
Nemaže :-)
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Dnes jsem se vrátil z dovolené, počítám, že v neděli se dostanu k odstranění problému s obrázky. Pokud se nepodaří najít šotka, který to maže, tak mám v záloze jiné řešení. To sice není úplně ideální, ale zajistí provoz bez přerušení do doby než najdeme vlastní problém.
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Když chci dát obrázek tak to píše nepovolený formát souboru. Dávám to JPEG a velikost 88,9kB a nejde to vložit.
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Stačí přejmenovat na JPG a půjde to. Až to budu upravovat, tak povolím i koncovku JPEG.
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Na tiskárně mám napsáno JPG (JPEG obrázek) tam nic nejde přejmenovat. Pak tam ještě mám GIF to také nejde. A ještě tam je napsáno BMP - TIF - FPX - PNG. Kde se to dá ještě přejmenovat. Děkuji.
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Přejmenovat soubory je možné v jakémkoliv správci souborů. JPEG jsem už povolil.
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Tak nevím na přiklepni do aukce mě ten obrázek jde vložit a sem stále ne.
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Ještě může být problém v cachi prohlížeče. Zkuste před vložením obnovit stránku (F5). Zkoušel jsem vložit JPEG a šlo to.
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Zkousil jsem (F5) a stále nic. cachi prohlížeč to je na mne nějaké složité ani nevím co to je.
|
|
|
Moderátor
|
Cache prehliadača je dočasná pamäť, ak dobre viem. Asi by bolo potrebne vyčistiť cookies.....
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
tak, tak "CCleaner"
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Problém s vkládáním obrázků by snad měl být vyřešen.
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Mě to jde nahrát bez problémů. Obrázky:
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
zkouška 31 Obrázky:
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
|
|
|
Moderátor
|
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
zdravim, mezete mi pomoci,chci nahrat do ikonky svuj obrazek,a furt mi to nejde,respektive se furt neukazuje,porad te mi kde se stala chyba?? dekuji
|