Autor |
Příspěvek |
|
|
Registrovaný uživatel
|
mike-p74 napsal zdravim, mezete mi pomoci,chci nahrat do ikonky svuj obrazek,a furt mi to nejde,respektive se furt neukazuje,porad te mi kde se stala chyba?? dekuji
1. rozmer ikonky ma byt 65 x 65 pixelov 2. nahraj ho na http://tinypic.com/3. odkaz si vloz do kolonky ''adresa ikonky'' 4. hotovo
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
a uz je mi to jasny, Bod 1. tam se stala chyby,daval jsem to ve vetsim rozliseni,Dekuji :-)
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Dobrý den chtěl bych se zeptat zdali má tahle známka cenu, myslím že by měla mít jelikož tu děda píše, že má cenu tak bych chtěl vědět jestli má pravdu. Omlouvám se za ne moc kvalitní foto, ale lepší kvalita fotky by nešla nahrát. Jedná se nejspíše o Africkou známku s nápisem: Afrique Equatoriale Francaise GABON Děkuju za odpověď Obrázky:
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
test vkládání Obrázky:
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
test zmenšování Obrázky:
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
|
|
|
Moderátor
|
Dedek: A prečo nie do konkretnej témy? Tu si to nikto nevšimne. Je to vlákno na skúšanie vkladania fotiek.
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Ahoj, to je docela legrační, takže pozpátku za prvé tu zkouším, za druhé sis všimnul a za třetí už teď jsou tam ty stejné obrázky dvakrát. Hezký večer...
|
|
|
Moderátor
|
Podařilo se teď někomu vložit obrázek? Vždycky skončím u toho, že obrázek se načítá a načítá a načítá ... (má 30 kB).
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
test obrázku Obrázky:
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Obrázek jen tak, bez jakéhokoli důvodu Obrázky:
|
|
|
Moderátor
|
Chyba byla v prohlížeči, přes GCh to jde bez problémů.
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
turtleoverhead napsal Obrázek jen tak, bez jakéhokoli důvodu
To je pěkný výjev, to je u protinožců?
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
To musela být neskutečná bouře když tu první nehodu přežil jen 1 floutek ze 122. A vzhledem k tomu, že k další tragédii došlo hned 2 měsíce poté tak bylo určitě na místě postavit na místě maják
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Hurley napsal To musela být neskutečná bouře když tu první nehodu přežil jen 1 floutek ze 122...
Ono se tam v podstatě nedá vylézt z vody, strmé skály a vlny Tě o ně omlátí a navíc v 19. století bylo běžné neumět plavat.
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Prosím o pomoc s datací této kresby. Jelikož v podmalbě se nachází pro mne těžko rozluštitelný popis s množstvím různých číslic,je možné že obrázek lze datovat i do 18.století. Je zajímavý svými architektonickými detaily. Byl bych vděčný i za přibližný odhad ceny s díky za každou pomoc Onkel Obrázky:
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Hezký obrázek jen tak: Obrázky:
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Ten znam,namaloval ho zak Hieronima Bosche,Petronius Oris v roce 1513 na lipovem prkenku.Je to podnikatelska rodinka z mesta Hertogenbosch,ona si prohlizi novy eroticky katalog,ktery spolu vydali a on pocita trzbu z prvni stredo- veke Peep-show......
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Serge dnes znovu na titulní stránce - fešák. Obrázky:
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Maxmilian – maloval to vlámský malíř Quinten Massijs. http://en.wikipedia.org/wiki/Quentin_Matsys
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Tak jo..zase jsem se seknul,jako s tim keltskym buzkem plodnosti..
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
ale legendu jsem napsal jako zacatek stredoveke detektivky..
|