Jéje, tak to ne, jsi hodný, ale nebudu Tě takhle využívat, ještě aby jsi kvůli mě chodil na poštu🙂 Já jen jestli nemáš něco naskenovaného aby se to dalo poslat mailem... Ale jsi hodný🙂
..::R::..
robert.kurucz@email.cz

Nechaj to tak. Niečo nafotím a pošlem. Od nás z práce chodia chalani každý týždeň do ČR a kopa z nich mi je za dosť vecí zaviazaných. Nebude problém poslať obálku A4 z ČR k tebe domov, mňa to vyjde na dvacku a to hádam riešiť nebudeme. Apropo aj s tým prefotením nebude problém, môžem si čo-to prefotiť v práci, keď to šéf nevidí. A JA VIEM VEĽMI DOBRE KEDY SA NEPOZERÁ🙂
Tak o tom už nediskutujme, na druhý týždeň (koncom) by ti to malo prísť.
Apropo, svoju adresu mi hoď prosím na mail.

Bohužiaľ naskenovať to nemám kde. Máme len klasickú kopírku. Takže môžem to poslať aj tebe, ale to už budeš posledný🙂 Potom by ste to mohli naskenovať a prípadným ďalším záujemcom poslať na CD. Jednoducho neviem ako ďalej, keby sa to naskenovalo tak by sa to otváralo ako foto (obrázky) a celé by to malo veľmi veľa MB. Posielať mailom by sa to nedalo. Takže jedine to hodiť naskenované na CD a potom posielať ďalej. Veľmi týmto veciam nerozumiem, opravte ma teda ak sa v niečom mýlim. Pošlem to tebe Robbie a tebe kacuro, vy už to skúste nejako rozmnožiť, myslím že záujemcov bude ešte dosť. "Rubní značky pražských grošú" je naozaj veľmi dobrá literatúra pri určovaní grošov.
Kacuro, pošli mi svoju adresu na Archypov@gmail.com

Tak, dnes som uskutočnil pokus s patinovaním pomocou jodovej tintúry. Mincu som namočil do tinkúry, nechal som ju tam asi 5 minút, umyl. Na minci sa vytvoril síce nejaký povlak ale pri utieraní mince sa povlak zotrel. Neviem kto to ešte skúsi, ale ja sa o to už nebudem pokúšať. Radšej si počkám na originál.
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.