facctory: OK, tak máš na výběr buď přímo oskenované listy z knihy (v JPG) nebo mnou zpracované dílo ve wordu, které je vhodné k vytištění. na každé stránce A4 je max. 5-6 koleček s popisem. mince jsou ovšem zvětšené, aby byli pořádně vidět. tak si vyber co chceš a hlavně si pak udělej místo v mailu🙂

Chlapci chlapci... tady se neumějí komprimovat obrázky koukám🙂 ...
kacuro: Já bych si dal ten word, pane🙂 Díky, zahrnu Tě za to dary...😃
archy: Jj, já už to nějak pomnožím a dám dohromady takovou malou ilegální databázi všech možných katalogů v elektronické podobě a dám to ke stažení pro VIP přispěvatele🙂
..::R::..
robert.kurucz@email.cz

OK hoši, jsem teď v práci, zítra to pošlu.
Jinak jak jsem minule sháněl toho Cacha, tak už ho mám, koupil jsem všechny 4 díly od jednoho starého sběratele. On bohemika nesbíral, ale ty knihy si kdysi pořídil. Má i Fialu oba svazky, v polokožené vazbě, ale ty už jsou dražší, neb byli vydány před rokem 1900🙂

čeče, to už mám dlouho v plánu🙂
..::R::..
robert.kurucz@email.cz

opelomega36: jsem v práci, tak zítra. Jinak mám to celkem solidně zpracované v tom wordu a je to přehledné, pokud to chcěš dávat do PDF, možná by se mohl převést ten word. Ono z té knihy to je nic moc, na jedné straně máš nějakých 20-30 mincí, kdežto já to mám zpracované max po 6 mincích na stránce.
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.