Moderátoři: smith

Pri platbe kartou pokud platis jednu libru tak z uctu se Ti odecte jedna libra (pripadne prepocet v korunach dle kursu banky) zadny dalsi poplatky neplatis
a je vyhodnejsi platit na paypalu v originalni mene a nevyuzivat Paypal exchange jelikoz prevodni kurs je o neco horsi nez maji nase banky

Tomako: Takže pokud to chápu správně, měl bych mít na účtu ne české koruny, ale libry, to ale stejně budu muset udělat převod, pokud mám bankovní účet, ze kterého si tam peníze posílám, v korunách...
Grofik: To snad ani nebude potřeba, nijak moc financí tam vážně nemám 😁
Carpe diem, sed memento mori!

ne,ne pokud platis kartou v cizi mene tak pokud tu menu nemas na ucte banka automaticky prevede z korun,ale neplatis proste zadnej poplatek navic za koverzi men atd.

Tomako napsal/a:
....je vyhodnejsi platit na paypalu v originalni mene a nevyuzivat Paypal exchange jelikoz prevodni kurs je o neco horsi nez maji nase banky
Mám na paypal účte zostatok v EUR (primárna mena) a mám zaplatiť za tovar v USD. Čiastka sa mi stiahne z bankového účtu (výhodnejší kurz) alebo sa automaticky použije zostatok na paypal účte prepočitaný paypal kurzom? Vopred ďakujem za radu.

tak jsem si ten slavný Paypal konečně také založil, ale pořád tomu nerozumím ... respektive nerozumím tomu s tou kreditkou (jak to funguje) a nechápu ty různé převody měn, co je pro mě výhodnější😞 kdyby mi to chtěl někdo ústně vysvětlit, pošlete mi do mailu tel. číslo a já zavolám, protože ať to tu i jinde čtu jak chci, tak tomu pořád nehovím ... su asi nějaké blbé bo co😞
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.