Autor |
Příspěvek |
|
|
Registrovaný uživatel
|
Dobrý den, K perfinu JNT - J79 mám zatím pouze informace, že má domacil Praha. Ve starém katalogu není známa firma. Druhý perfin je EW - E54 Ústřední ředitelství Vítkovického báňského průmyslu a železáren s domacilem Vítkovice nebo Mor. Ostrava. Kdyby byli volné měl bych zájem to jen pro doplnění.
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Dakujem za informaciu. Potesilo ma Poslal som vam email.
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Bohužel nic nepřišlo. Zkuste to napřímo sako.mdk@seznam.cz. Díky
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Mate bodku za cz. ked kopirujem vasu adresu tak to neprejde.
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Ano je to samořejmě bez tečky za cz, stačí zkopírovat do svého mailu a umazat tečku. Nic méně mail už přišel. Díky ozvu se.
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Zdravím, chtěl bych se zeptat na jakekoli podrobnosti k tomu perfinu v pravém dolním rohu. Díky moc za info. Obrázky:
|
|
|
Moderátor
|
Kat.číslo: J 49 Jan Hernych a syn, akc.spol. Ústi nad Orlicí založeno 1850 prádelna pestré bavlněné příže, tkalcovna, barvírna, bělidlo a úpravna Vzácnosť: D
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Moc děkuju za vyčerpávající odpověď.
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Mohl by mi prosím někdo poradit, jestli existuje katalog Německýh perfinů a kde ho případně sehnat? děkuji
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Myslel som si,že perfiny sú záležitosťou skôr na starších známkach,ináč to fungovalo.Tak to ale asi nebude.Tento je na známke z roku 1995...Ochrana proti krádeži? To snáď nie.. Skôr asi nejaká reklamná záležitosť.. -s- Obrázky:
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
stani napsal Myslel som si,že perfiny sú záležitosťou skôr na starších známkach,ináč to fungovalo.Tak to ale asi nebude.Tento je na známke z roku 1995...Ochrana proti krádeži? To snáď nie.. Skôr asi nejaká reklamná záležitosť..
Ano perfiny a jejich použití v poštovním provozu jsou již vyjmuty tedy určitě v ČR, ale samozřejmě je spousta sběratelů kteří si udělají radost Mám pro to pochopení
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Vylúšti to niekto? Pomôcka....Mohlo by ísť o perfin hotela Claridge, niekde v júesej.. Je to na pohľadnici toho hotela. -s- Obrázky:
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Spíš to vypadá na dvojtou perforaci vlajky s W. Pokud není perfin na firemní obálce většinou se jedná o zneužití známky Obrázky: « Poslední úpravu provedl(a) SakoMDKcz v 12. 12. 2018, 22:53. »
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Takto? W som tam tušil, ale poskladať som to nevedel. -s- Obrázky:
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Nemám ísť zajtra do roboty, som za vodou..., alebo ešte musím? Viem, že je sobota, ale v mojej GmbH sa na takéto víkendové (aj nedeľné) drobnosti nehrá.. Mal by to byť perfin A, čiže malý výskyt? Ďakujem za prípadné odpovede. http://www.romaniastamps.com/perfin/perfins.htmhttp://www.romaniastamps.com/perfin/perfins.htm-s- Obrázky:
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
No většinou u perfinů i když je něco rare stejně se jedná o cenu v řádu sto korun takže si klidně nařiďte budíka .
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Tušil som to.. -s-
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Náhodou se Rumunskem hodně zabývám, možná mám nejvíc Rumunských perfinů v ČR :-) (to se nechci chlubit) aspoň z klubu perfinářů :-) Tento je opravdu A výskyt, tzn 1-5 kusů známých. Já jich mám 15 a kolik ještě v těch nepřebraných nevím. Blbý je, že i já si nařizuji budíka :-)
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
No, tak som tú šichtu absolvoval.A čo zajtra? Opäť budík? Teraz vážnejšie.Mohol som to dať do rumunských známok, alebo sem, medzi perfin-y.To je jedno. Tri rovnaké známky, každý perfin iný.To chápem.Neviem, či je to známka poštová, kolok, alebo charitatívna známka, tam mám medzery.Údaje, ktoré som schopný získať hovoria o charitatívnej známke.Aj o kolku.. Píše sa, že táto známka je bez WM (vodoznaku-pre začiatočníkov, vrátane mňa..) Podľa mňa tá stredná vodoznak má.Skúšal som hľadať rumunské WM, našiel som niečo, ale buď to bol erb, skôr jeho časť, prípadne písmená PR v rôznych variantách.Tak teraz neviem, či mám ráno vstávať, kravy napájať, ovečky do poľa vyháňať, alebo spokojne spať.. -s- Obrázky:
|
|
|
Moderátor
|
Příplatková Mi 10 průsvitku nemá, Mi 11 průsvitku má.
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Stručné a jasné.Vďaka. -s-
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Poradíte ohľadom perfin-ov? Momentálne mám perfin šajbu. Tým nemyslím výhradne Teba smith, aj keď čosi na tom bude, viem, že asi máš katalóg.. Ináč tá modrá má divoké zúbkovanie... Pravítkom nemerateľné, zdá sa. Modrá dáma má iné fľaky na dlaniach a zdanlivo kolmejší palec na pravej ruke. A modrú pečiatku, čo ladí s farbou známky.Ak to nie je vyblednutá (čo asi bude), čierna.To je dobre vymyslené, ladí to. To sú moje postrehy, viac neviem.Thanks for your answers. -s- Obrázky:
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
dejvy napsal Příplatková Mi 10 průsvitku nemá, Mi 11 průsvitku má.
A cena katalógová? Ako pri Mi 10=0,5€, takže 0,05, čiže tak korunu so šťastím? Taká suma (0,5€) je uvedená na stampworld. -s-
|