Sběratel.com

Diskusní fórum o sběratelství

Sběratel.com » Minerály » Polní sběr

Vykupminci.cz
Numisargo

Polní sběr

Moderátoři: Koniáš, smith.

Nové téma Další příspěvek

Stránka: < 1 2

Autor Příspěvek
Registrovaný uživatel
skodic napsal
To CylonSK --- vydělat na videích není zase tak složité , pokud je lidi budou dost prohlížet . A to v je v tomto případě dost pravděpodobné ! A penízky se pak sypou pomalu ale jistě . viz třeba tento odkaz : http://100zpusobujakvydelatpenize.cz/jak-vydelat-penize-na-youtube/
Ne že bych jim to záviděl -peníze se daj vydělat i jinak a rychleji - ale jde to ! Škodič


Jak říkáš, v dnešní době se dají vydělat opravdu slušné peníze pomocí YT. Je doba youtuberů a příležitost prosadit se má opravdu každý. Když si projedete youtube, uvidíte spoustu mladých kluků/holek, kteří pomocí YT vydělávají slušné peníze. Představte si, že vám je třeba 15 let a chodí vám 3 000 měsíčně, no není to super? Pro 15 letého kluka. Stačí být blázen, nebo mít originální humor a hned to jde :mrgreen: :mrgreen:

Já osobně jsem nikdy netoužil, stát se youtuberem. Nejsem takový ten typ co se předvádí. Už zhruba 2 roky se ale snažím vydělávat peníze pomocí obchodování na internetu. Přesněji řečeno obchodování s binárními opcemi. Jedná se o skvělý finanční nástroj, který je dostupný opravdu pro každého :) Pokud byste měli zájem se dozvědět více o tomto způsobu vydělávání peněz, tak se podívejte na tento web opcebinarni.com
Registrovaný uživatel
v ČR za x tisíc kliknutí na YT video pár halířů...Jen pár schopnejch si tím něco vydělá.
Registrovaný uživatel
jiriprochazka napsal
Představte si, že vám je třeba 15 let a chodí vám 3 000 měsíčně, no není to super? Pro 15 letého kluka. Stačí být blázen, nebo mít originální humor a hned to jde :mrgreen: :mrgreen:


Z pohledu finančáku je to buď nedovolené podnikání (pak hodně velká smůla) nebo jiný příjem (pak se to sčítá za rok a musí se to danit).

Nové téma Další příspěvek

Stránka: < 1 2

Sběratel.com » Minerály » Polní sběr

Diskusní fórum | Sberatel.com | články | inzerce | katalog | mince | sběratelé | zápalky |

TOPlist
Sběratel.com je poháněno systémem UseBB 1