Zdravím
před časem jsem si koupil pár kapslí Leuchtturm Quadrum Note a je mi líto je nevyužít ale nevím jakým fixem/popisovačem udělat popisky aby případný popisek nevypouštěl nějaké výpary které by mohly reagovat s mincí v kapsli? Máte s nějakým dobrou zkušenost nebo tohle nemusím vůbec řešit? Děkuji za rady.
Popisky
Moderátoři: numismat.
Stránka: 1
Autor | Příspěvek |
---|---|
#1 2. 10. 2019, 23:46
|
|
Registrovaný uživatel | |
#2 3. 10. 2019, 18:24
|
|
Moderátor
![]() |
Co obyčejnou tužku? Tuha by moc reagovat neměla, ne?
|
#3 4. 10. 2019, 0:51
|
|
Registrovaný uživatel |
ono to právě tužkou moc nejde.. je to takový ten lesklý papír nevím jak se nazývá. není to takový jako třeba do tiskárny, tenhle si o nějaký fix vyloženě říká. Tužkou do toho musím doslova tlačit až skoro rýt aby vůbec něco bylo vidět. Jediné co mně tak nějak napadlo je popisovač s inkoustem na vodní bázi?
|
#4 4. 10. 2019, 6:33
|
|
Registrovaný uživatel |
ten sa ti akurat tak rozmaze, lebo ten leskly papier nesaje. kup si fixu, cierny permanent marker 0.5mm |
#5 5. 10. 2019, 16:28
|
|
Registrovaný uživatel |
asi mi nic jiného nezbude.. šlo mi hlavně aby o to aby po uzavření kapsle se třeba postupně z toho popisku neuvolňovaly nějaké výpary které by třeba mohly reagovat s kovem a poškodit minci. Děkuji za rady
![]() |
Stránka: 1
Seznam uživatelů · Seznam správců · Statistiky · RSS kanál
Diskusní fórum | Sberatel.com | články | inzerce | katalog | mince | sběratelé | zápalky | UseBB 1