Sběratel.com

Diskusní fórum o sběratelství

Sběratel.com » Starožitnosti » Porcelán + foto

Vykupminci.cz
Numisargo

Porcelán + foto

Moderátoři: Admin - Zdeněk Jindra, smith.

Nové téma Další příspěvek

Stránka: 1

Autor Příspěvek
Registrovaný uživatel
Dobrý den, ráda bych si pořidila tento porcelán (viz.foto), ale nevím, kam ho zařadit. Do jakého období a kam až zajít s cenou. Značka na spodní straně je psací D, což se mi nedaří nikde najít. Snad jen to, že by se mělo jednat o pražský porcelán. Děkuji moc za pomoc.
https://lens.google.com/search?ep=gsbubb&hl=cs&re=df&p=AbrfA8ou_G0aLe43T7Bzyxauopc2dzVHqUi-_COSdxqnSknJ2ZLSDtRJeW4TNpu1ARNtm5AqT5V_HM-NQKQhYL6eEO7Mztpkqz6euD8nMHr5f28KZzHhTzj6IJ8fuEfZ_g5EaHTagWtNTv2dGjocliL5OGZgKGxzJU1qKhWtYHdKab2HetZXaYjrk0ypYagRQ_zd34H8LbGCQpyNAQ%3D%3D#lns=W251bGwsbnVsbCxudWxsLG51bGwsbnVsbCxudWxsLG51bGwsIkVrY0tKREk1WlRFMlpXWTRMVEV6TmpVdE5HSTJZeTFoWkdRNUxXTmtNbVJsT0RZMk4yTXlOaElmWnpCMVgwVkhjMHBPVWpSVVdVUnpaM0puWDBNeFVEVTVjRGhGWnpKNFp3PT0iLG51bGwsbnVsbCxbW251bGwsbnVsbCwiMi0wIl0sWyI3YTVjYzQ0Mi1mZDliLTQ5NzItYWI5MS05ZjVkMjFhNzI3ZDMiXV1d
« Poslední úpravu provedl(a) janetinap v 16. 2. 2024, 17:19. »
Registrovaný uživatel
https://lens.google.com/search?ep=gsbubb&hl=cs&re=df&p=AbrfA8rLB8r2LdLMojeWiKFisb55VPlShugu2fFymnRZF_DUpfiaoSDDshO0in-jmNXXQxdfXvxMOVzJRVzNFUR2hxwKS-l3dTSVJZ9QACGtP2ZQWWkv2TFfRsNN728PCTcmn1SephxIic81jc2gilDalHVghVDc4rKLkMktll4fVLTMeM43tmRxImCThGuRZ6gjoTi3-HPgb75v3g%3D%3D#lns=W251bGwsbnVsbCxudWxsLG51bGwsbnVsbCxudWxsLG51bGwsIkVrY0tKRE13TmpNMk1qVXpMVE5tWVdVdE5HRXlOaTA0TXpFMExUaG1abUpoTjJZd09EWXlaaElmWnpOc2QyMUJYM05mWmpSWVdVUnpaM0puWDBNeFVEVmtaelZOY2pKNFp3PT0iXQ==
Registrovaný uživatel
Je to podle všeho torzo. I pokud by to byl solitérní servis (pro jednoho), chybí mléčenka. Pokud byl přátelský, dvouosobní, chybí mléčenka a šálek s podšálkem. Stylově je to 2. pol. 19. století. Nedokážu posoudit, zda jsou tmavé linky tištěné nebo malované ručně. Zlacení na tácu i na šálku uvnitř je setřené. Přeprodejní cena podle mě nízká, možná do pětistovky? Aktuální cena a počet přihazujících je s podivem. Taky může jít o falešné příhozy. U osob s nula hodnoceními jde většinou o falešné profily. Značku neurčím, o Praze pochybuji.
Registrovaný uživatel
Moc děkuji za všechny informace.
Registrovaný uživatel
nataradza napsal
Je to podle všeho torzo. I pokud by to byl solitérní servis (pro jednoho), chybí mléčenka. Pokud byl přátelský, dvouosobní, chybí mléčenka a šálek s podšálkem. Stylově je to 2. pol. 19. století. Nedokážu posoudit, melon playground zda jsou tmavé linky tištěné nebo malované ručně. Zlacení na tácu i na šálku uvnitř je setřené. Přeprodejní cena podle mě nízká, možná do pětistovky? Aktuální cena a počet přihazujících je s podivem. Taky může jít o falešné příhozy. U osob s nula hodnoceními jde většinou o falešné profily. Značku neurčím, o Praze pochybuji.

Pokud máte zájem zjistit více o relikviáři a jeho hodnotě, doporučuji se obrátit na odborníka, jako je antikvář, hodinář nebo historik umění, který by mohl provést detailnější průzkum a poskytnout vám informace a odhady.
Registrovaný uživatel
Prosím může moderátor smazal uživatele „kalyl“? Není to reálná osoba, ale AI, která zdánlivě odpovídá na nějaký příspěvek, ale do citace vždy vloží nějaký odkaz. Z odpovědí je jasné, že to nepíše člověk.

Nové téma Další příspěvek

Stránka: 1

Sběratel.com » Starožitnosti » Porcelán + foto

Diskusní fórum | Sberatel.com | články | inzerce | katalog | mince | sběratelé | zápalky |

TOPlist
Sběratel.com je poháněno systémem UseBB 1