Zdravím,
objevil jsem inzerát, kde se nabízí posledních 100000 Kčs čsr. měny ve stokorunových bankovkách drcených a zalisovaných v kostce, která obsahuje tento nápis.
Jde o raritu a vzácnost, nebo je to jen obyčejná atrapa?
Posledních 100000 čsr. federální měny
Stránka: 1
Autor | Příspěvek |
---|---|
#1 3. 4. 2008, 21:21
|
|
Registrovaný uživatel | |
#2 4. 4. 2008, 7:58
|
|
Registrovaný uživatel
![]() |
Pěkný den... atrapa určitě ne. Pro banku, nebo někoho kdo pracuje v bance (ani ne nutně na vyšší funkci), není až zase takový problém něco podobného získat. Ale zajímavý na tom je snad jedině fakt, že by to mohlo být posledních (ale úplně posledních, nebo jeden z mnoha ze série posledních všech slisovaných?)... zaleží teď spíš na ceně, kolik by za to chtěl. Nějakou stovku bych za to dal, nic přehnaného. Je to sice zajímavé, ale ne ze sběratelského hlediska jako takového.
Já mám totiž dokonce do válečků slisovaný jeden milion korun v současných tisíci korunových bankovkách. Je to škoda... dostal jsem to darem, že prej si to mám složit dohromady ![]() _______________ ..::R::.. robert.kurucz@email.cz |
#3 4. 4. 2008, 8:58
|
|
Administrátor |
Naval milon v o l e :-) Jsi to urcite slozil jak puzzle a ted jsi v baliku.... :-)
|
#4 4. 4. 2008, 12:50
|
|
Registrovaný uživatel
![]() |
Čeče ono je na tam napsaný, že prej matematickými výpočty spočítali že by to nějak tisíc lidí skládalo několik set let nebo něco podobnýho, takže asi nic
![]() _______________ ..::R::.. robert.kurucz@email.cz |
Stránka: 1
Seznam uživatelů · Seznam správců · Statistiky · RSS kanál
Diskusní fórum | Sberatel.com | články | inzerce | katalog | mince | sběratelé | zápalky | UseBB 1