:D Máš recht...😉
Ve filatelii nelze nikdy zoufat. Budoucnost nám může přinést nádherná překvapení. (Máte-li nějaký zajímavý dokument k historii Židů na našem území do roku 1848, nabídněte.)

A mohl bych Tě poprosit, jestli by ses nekoukl, jak si vede tato doplatní celistvost? Ze Sardínie do Lvova, vyplacena 20c Victor Emanuel (1860)...😃
Obrázky:
Ve filatelii nelze nikdy zoufat. Budoucnost nám může přinést nádherná překvapení. (Máte-li nějaký zajímavý dokument k historii Židů na našem území do roku 1848, nabídněte.)

Ten Sassone je z roku 1992, takže cena nebude zrovna aktuální, jestli ti ti nevadí. Ale dneska už ne, je mi dost mizerně, snad zítra.

Na dopisu 8.500.000 lir. Jedno euro = ca 1930 lir. Takže teoretická katalogová cena nějakých 4.400€
Nebo 1.000.000 lir ca 14.350.000 Kč, teda 122.000 Kč. Ale jak říkám, je to jen teoretická katalogová cena podle katalogu z roku 1992🙂

Moc Ti děkuji za ochotu. :-) Na pivo to bude😁 Ještě jednou Díky!!!😉

Neblázněte tady, je to nejběžnější hodnota a náklad 1860 je druhá nejčastější varianta, kat. Sassone 2002 záznam na dopise 125€ a v reálu sehnatelné za zlomek záznamu.
Od té doby co jsem přestal být namyšlený, tak jsem už bez chyby... ;)

Vždyť píšu, že na pivo to bude😃
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.