Moderátoři: smith, Wjem

Profilový obrázek
Wjem

Moderátor

Zaregistrován:
20. 7. 2010

#1 18. 9. 2014, 18:05

Před pár lety jsem si prostřednictvím Zdeňka Jindry nechal z Německa dovézt největší kazetová alba s foliovými listy jaká vůbec existují. Jmenuje se to Kanzlei a je to od známé firmy Leuchturm. Jedno album úspěšně a vděčně používám, druhé mi zbytečně zabalené stojí v knihovně, protože jsem značně omezil sbírku grafiky a nemám pro to upotřebení. Pokud by měl někdo zájem, tak je na prodej. Zde jsou specifika:

Rozměr celého alba i s kazetou: 470 x 398 x 77 mm
barva černá, materiál kůže či koženka?

Rozměr folií:
existují 2 typy - celostránkový list a půlstránkový
do celostránkového vejde materiál o rozměru 330 x 420 mm (v pohodě se vejde papír A3)
do půlstrankových se vejde rozměr 330 x 210 mm
Všechny folie jsou bez měkčidel, takže spolehlivě chrání uložené materiály a nepoškozují barvy.

bližší specifikace viz zde: http://www.leuchtturm.com/epages/leuchtturm_eu.sf/de_DE/?ObjectPath=/Shops/leuchtturm_eu/Categories/CH/CH_2203/CH_2391

Cena: Na tohle album se většinou musí hezkých pár měsíců čekat, protože se dělá takřka "na zakázku". Já si také musel počkat... :-)
Nicméně jak jsem koupil, tak prodám, nechci na tom vydělat. Mně to tehdy Zdeněk Jindra dovezl ještě když bylo 1 Euro za 25 Kč a poskytnul i určitou slevu. Za tutéž cenu to nabízím:
Kč 1160,-

• poštovné za balík do ruky

Foliové listy do tohoto alba jsou naopak k dostání (dovezení) snad bez problémů a Zdeněk Jindra jistě případnému zájemci vyjde vstříc a zajistí mu je.

Na přiložených fotkách vidíte, jak to v reálu vypadá...
Á propos, arch Heydrich nevejde celý do žádného jiného albumu než tohohle. I proto jsem si ty alba pořizoval ;-)

Kontakt: wjem zavináč seznam.cz

Obrázky:

Obrázek vložený uživatelem

Profilový obrázek
Wjem

Moderátor

Zaregistrován:
20. 7. 2010

#2 18. 9. 2014, 21:34

Album je prodané...

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.