Moderátoři: Admin - Zdeněk Jindra, smith

Mne se to nejdřív také zdálo jako výšivka na panamě/kanavě. Ale asi jde jenom o optický klam z blbé fotky. Z první fotky z tazatelova dotazu je vidět, že to je foceno na dlažbě. No a na té druhé fotce jsou pod ubrusem vidět spáry mezi dlaždicemi - to by pod kanavou vidět nebylo !
˙˙˙ɐɯɐɥou nɹnɥzʌ ouɥɔǝsʌ ǝɾ ǝz ǝpɾıɹd ıɯ noqop ıupǝlsod

Altmanne to tak bývá ve sběratelství, však to znáte i ze svého oboru ... občas se budou psát memoáry na úplně obyčejnou věc , která ani třeba nemá žádnou sběratelskou cenu a na příspěvek , nebo dotaz na hodnotnou sběratelskou věc tady padnou tři věty. Hrajeme si a nezlobíme, TAK TO MA BYT A TAK JE TO SPRAVNE SOUDRUZI, jak pravi klasik😃

vzhledem k tomu,že tazatel na vašnivou debatu nereaguje-je to škoda,zkusil jsem dát podklad pod ubrus,jenomže je vidět jak trochu odstava od podkladu.
snad se vyjádří tazatel a poslal lepší snímek na tmavším podkladu a detaily.Alespon vidíte detail lataní.
Obrázky:

Dobrý den, předem se omlouvám, dlouho jsem se nepřihlásila :-) Stani, rozhodně se nebojím a turtleoverhead, jsem slušně vychovaná a za odpovědi vždy poděkuji :-)
a ano, ptala jsem se na techniku a podle popisu je to opravdu síťování, kanavu poznám, sama jsem na ni na základce vyšívala a poznám rozdíl. O celkovém provedení... nikde jsem neřekla, že je to vkusné dílo, zajímala mě hlavně technika a pokud by o něj měl někdo zájem...? :-) sama si ho na stůl nedám, popravdě se mi nelíbí
A moc děkuji všem za příspěvky, potěšila mě ta žhavá diskuse :-)
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.