Autor |
Příspěvek |
|
|
Administrátor
|
Uvítáme nápady na inovaci - vylepšení stránek Sberatel.com. Myslím si, že to jsou stránky, které stále sběratelům slouží a mají smysl. Takže jak pokračovat? Případně nechat žít vlastním životem?
|
|
|
Moderátor
|
To co dobře slouží bych asi neměnil.Snad vzhledové rozlišení?
|
|
|
Moderátor
|
Určite je potrebné inovovať vzhľad stránok...
|
|
|
Moderátor
|
Samotný systém v provedení bych neměnil.. Vzhledem k tomu,že se jedná prakticky o nejoblíbenější sběratelský portál v Česko, Slovensko.Možná bych vyzkoušel rozšířit titulní stránku v diskuzi a zařadit sekce např. auto moto veterány, zbraně, válečné sběratelství a možné další...
Zároveň bych vám rád poděkoval pane Jindro,za vše co zde na tomto webu máme ..
|
|
|
Administrátor
|
Vzhled stránek se naposled inovoval někdy před 8-9 lety. Tam by něco chtělo udělat, ale sběratelé jsou často lidé, kteří moc změny nemají rádi. Takže asi dost opatrně? Hlavně je potřeba přejít na bezpečnější https - šifrovaní stránek. Možná dořešit i jiné záležitosti.
|
|
|
Administrátor
|
Sberatel.com má momentálně dlouhodobý problém v tom, že nemá stálého programátora. Nikomu se nechce procházet starý kód a upravovat ho, ale vytvořit nový je složité a zdlouhavé. Takže i zde vítám nápady jak a co s tím.
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Ja mám tri hlavné návrhy: 1.) doplniť vkladanie obrázkov aj pre "rýchlu odpoveď". 99% návštevníkov nevie ako vložiť obrázok t.j. že musia ísť cez tlačítko "Náhled" 2.) urobiť fórum friendly aj pre mobilné telefóny/tablety. Mne napríklad pri dlhšom texte v rýchlej odpovedi zmizne tlačítko "Odeslat" Pokiaľ dám "Náhled", tak úplne zmizne celá odpoveď... 3.) možno urobiť pripojenie na web https, aby to neustále neupozorňovalo, že pripojenie nie je zabezpečené. _______________ Processed coin catalogs 4.068 Auctions / 33.800 LotsVšetko o bankovkách www.mojazbierka.sk :) Sent from my ZX Spectrum
|
|
|
Administrátor
|
Fidzi to je přesně to co je potřeba, ale odhaduji, že pokud to dáme nějaké programátorské firmě - 50-60 tisíc stačit nebude. Takže snad jedině vše na kolenou.
|
|
|
Administrátor
|
Stále tedy hledáme programátora a grafika, který by se toho ve volném čase ujal. Jsem ochotný do toho nějakou korunu pochopitelně investovat, ale tak 20-30 tisíc celkem bude muset stačit. Přechod na https, nová grafika, upravit pro telefony a tablety a další drobné i složité změny. To stránky nutně potřebují.
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Já jsem se vším docela spokojen, snad jen vyhledávání je na nic. Pokud něco konkrétního člověk hledá, nenajde to. Dá to odkaz na tisíce stránek a to nejde prolistovat.
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Jednoduchá pomoc. Zadaj do gúglu "sberatel.com" a hľadané kľúčové slové. Výsledok vačšinou nesklame.
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Možno by sa mohla urobiť inventúra v moderátoroch. Viacero z nich je dlhšiu dobu neaktívna.
|
|
|
Administrátor
|
Rikitan napsal Já jsem se vším docela spokojen, snad jen vyhledávání je na nic. Pokud něco konkrétního člověk hledá, nenajde to. Dá to odkaz na tisíce stránek a to nejde prolistovat.
Záleží jak také hledáte, protože pokud hledáte třeba nějaké běžně používané slovo - těch tisíce stránek to musí najít.
|
|
|
Moderátor
|
sigur napsal Možno by sa mohla urobiť inventúra v moderátoroch. Viacero z nich je dlhšiu dobu neaktívna.
Sigure naznačil jsi to a já bych tě v tom podpořil a myslím,že i mnoho dalších. Pokud by jsi měl zájem být moderátorem...
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Ďakujem za doveru. Už som moderátorom bol a stačilo mi.
|
|
|
Moderátor
|
sigur napsal Ďakujem za doveru. Už som moderátorom bol a stačilo mi.
Ok rozumím .....
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Podľa mňa byť moderátorom neznamená byť najlepším odborníkom v danej téme. Za hlavné kritéria skôr považujem: - byť tu dostačne často, aby bol schopný dohliadať nad dodržiavaním pravidiel fóra; - mať schopnosť rozoznať, kedy je správanie užívateľov už mimo akceptovateľnej komunikácie a zasiahnuť. V poslednej dobe mám dojem, že čím väčší blbec, tým arogantnejšie správanie. _______________ Processed coin catalogs 4.068 Auctions / 33.800 LotsVšetko o bankovkách www.mojazbierka.sk :) Sent from my ZX Spectrum
|
|
|
Administrátor
|
Moderování řešte jinde. Zde je to diskuze přímo k vylepšení - přeprogramování Sberatel.com.
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Nejdú posielať súkromné správy. Donedávna to ešte fungovalo.
|
|
|
Administrátor
|
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Keď nie je nastavený mail ako skrytý, mala by sa dať poslať správa. Už to spomínal aj niekto iný, tak nech ma skúsi doplniť.
|
|
|
Administrátor
|
Jo to se může zneužít ke spamu - takže nevím zda dobrá funkce :-).
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
V profile mám zašktrnuté políčko při Veřejná e-mailová adresa, ale mail sa mi zobrazuje jako skrytý.
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Asi to súvisí s GDPR?
|
|
|
Administrátor
|
I to je problematika kterou je potřeba dořešit. Data uživatelů - co zobrazovat - jak a to v souladu s GDPR a všemi podobnými zákony.
|