Moderátoři: Admin - Zdeněk Jindra, smith

Jste tady sběratelé starožitných, skleněných těžítek ?????? Jsou zde kusy pro fajnšmekry, broušené, velké, menší, domečky, nebo jiné rarity. Prodám jen celou sbírku naráz, NE JEDNOTLIVĚ a v osobním odběru okr.SU. Cena každého jednotlivého těžítka na EBAY je minimálně 100 Eur a to ubírám !!! Cena za vše 12000 Kč, při rychlém jednání možná sleva, i když se mi moc slevit nechce, ale budiž.... CELKOVĚ 20 KUSŮ !!
Obrázky:

http://www.ebay.com/itm/Antique-Bohemian-Glass-Paperweight-Floral-around-1900-2274-/231048688543 zde je aukce v dolarech, pokud má někdo blízko do Německa, tak koupí mé sbírky bohatě vloženou investici zúročí. Já mám blízko maximálně do Polska. K dalšímu vyhledávání si zadejte text do Google ANTIGUE BOHEMIAN PAPERWEIGHT a přesvědčete se o tom, že české starožitné sklo má opravdu cenu.

Ono se dá v tom google najít i za kolik se prodalo, to bylo ilustrační a prodává se vždy nad 100 euro a dosahují i 300 euro v případě rarit. No a myslím, že sběratel, nebo ten kdo na tom bude chtít dále vydělat, tak do toho SU přijede a nechci riskovat poštu při tomto množství, určitě by se to rozbilo.

Další věc, když to ten člověk nabízí za vyvolávací cenu 500 dolarů, tak ví že to tu cenu má, pokud by to vystavil s cenou KUP TEĎ 100 dolarů, tak to bude možná hned pryč. Já jich mám 20 kusů, nechci 100 dolarů za kus, ale v průměru 600 Kč za kus. Možná si každý řekne proč to nenabídnu na Ebay ? Neumím německy , anglicky maximálně umím špatně rusky a do Německa to mám daleko. Vím stoprocentně, že v každém starožitnictví v Německu Vám dají ihned na ruku 50 - 100 euro , ani nesmlouvají, aby jste si to nerozmyslel 😆

Mala sada technickych poznamek, kdyz da neco clovek za vyvolavaci cenu 500 dolaru, tak za to chce aspon 500 dolaru, s tim jestli vi nebo nevi jakou cenu to ma. Maximalizace ceny nastava pri aukci od korunky / eura, to je statisticky i psychologicky prokazana vec🙂 Dale cena Kup ted se dava obvykle minimalne dvojnasobna a na veci, ktere neni nutne prodat, ale proste se ceka az se nekdo chytne. A pochopitelne cena za obchod ktery se neuskutecnil, je irelevantni, nebo maximalne relevantni v tom, ze pokud se neuskutecnil v hodne dlouhem horizobtu, je nejspis nerealna.
A jinak ano, ve stredni Evrope se v obchodech vetsinou nesmlouva, nejsme v Turecku ani v Arabii, nevim co je na tom divneho🙂
Pokud vam za to starozitnik nabidne 50 EUR za kus a na Ebayi to prodate za 100, opravdu nechapu proc to chcete prodavat takhle silene pod cenou😉
BTW, kousky jsou to pekne, ale urcite jsou ty vase z obdobi pred prvni svetovou?

Proč to nabízím pod cenu, ale cenu pro mne přijatelnou jsem uvedl nahoře. Přijatelná cena v mé nabídce je taková, za kterou jsem kdysi koupil v průměru. A jde většinou o těžítka kolem roku 1920 , některá mohou být starší třeba ty na první foto, ty jsou opravdu exkluzívní.

Nemá cenu KMOTRA na něco upozorňovat, vždy tě spolehlivě přehodí, myslím tím dalším 100000% procentním tvrzení o jeho pravdě. Já bych mu dal za ty těžítka, klidně 12000euro a to jen za předpokladu že se potkáme v Berlíně a bude se mnou mluvit pynule německy, anglicky a francouzky, můžeme také itasky nebo arabsky. Vyber si......a samozřejmně k tomu beru tak za 5000euro i ty jedinečné pohledy.
Sbírám zejména pohledy obce Výčapy u Třebíče, zajímám se hlavně o hospodu ve Výčapech i o fotografie a jiný materiál.
Za svůj život jsem sbíral kde co, někdy déle větší sbírka jindy okrajově. Zajímají mě i starožitnosti. Vláďa - LadysB@seznam.cz
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.