Moderátoři: Admin - Zdeněk Jindra, smith

To jsem ve vzteku přehlédl. ale já nemůžu za to, že musím fotky znekvalitnit na fotoaparátu, abych to tady dostal, tak ať to pan moderátor zařídí , aby se tady foto dalo dostat bez problémů. A navíc je zde dost sběratelů staršího ročníku, kteří neumí dát foto jinak, než jako já tím zmenšením na fotoaparátu. Asi to je server jen pro mladé, kteří se rodí s PC pod paží.

to kmotr ; na zberateľskom servery je mnoho tém preto poprosím uvedte len nick prispievateľa a nie len suché označenie "moderátor" , nakoľko ani jeden z moderátorov starožitností Vám to nenapísal.😉
Akceptujeme Váš koníček a radi sa necháme poučiť , lebo nikto nevie všetko ani neovláda všetky oblasti zberateľstva.
Verím, že opravíte svoju námietku .🙄
Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.

ELLE pod nickem moderátor, já to ale ve vzteku zvojtil, myslel jsem, že považuje za hnus má těžítka, ale on kritizoval moje nekvalitní fotky. ELLE OMLOUVÁM SE Z CELÉHO SVÉHO SBĚRATELSKÉHO SRDCE !!! Ujel jsem ve vzteku, protože jsem to blbě přečetl a viděl jsem červeně 😳

kmotr napsal/a:
To jsem ve vzteku přehlédl. ale já nemůžu za to, že musím fotky znekvalitnit na fotoaparátu, abych to tady dostal, tak ať to pan moderátor zařídí , aby se tady foto dalo dostat bez problémů.
...
To dělat opravdu nemusíte, stačí udělat kvalitní fotku, tu zmenšit / oříznout, uložit v nějakém rozumném formátu a dostanete sem i špičkovou kvalitu. Pokud nevěříte, podívejte se do různých vláken, například v sekci Minerálů nebo různých mincí..

Díky za radu, ale je mi k ničemu, protože s PC bojuji a ještě něco ořezávat v PC to už je pro mne složité Jsem trošku starší ročník, než asi většina tady a jsem rád, že jsem sám přišel na to, jak sem vložit i ty nekvalitní fotky, co tady mám😃 No ale já na noťasu ty fotky nevidím, jako špatné ...

V pohode.. vubec nic se nedeje..
Ja tim "hnusem" (sorry za ten vyraz) opravdu nemyslel Vase krasna tezitka, ale jen fotografie. Pokud jsou Vase tezitka opravdu originalni (a ja verim ze ano) tak je opravdu nutne je pred prodejem perfektne nafotit, protoze nekvalitni fotky vzdy znamenaji moznost potencionalnich padelku nebo novodelu. Pokud sva tezitka na nejake aukci vystavite v teto foto. kvalite (rozmazane), tak dostanete max. cca 50% ceny, nez byste dostal, kdyby byly nafoceny opravdu kvalitne.
Jinak co se tyce dnesnich sberatelskych cen Vasich tezitek, resp. CSL skla/porcelanu obecne, tak opravdu nic moc - bida. Stejne jako napr. zapalkovy nalepky, telefonni karty nebo treba znamky (filatelie) atd.... V tyhle dobe frcej hlavne militarie + mince/bankovky.. Ostatni sberat. obory jsou do jisty miry (v.m.h. diky krizi) celkem mrtvy :-(
elle34 (zavináč) upcmail.cz

Súhlasím z názorom čo napísal kolega Elle; porcelán , krištálové sklo a rôzne iné veci sa kupujú za úplne smiešne ceny po rôznych záložniach stačí mať trochu času a netreba ani veľa peňazí.😃
Naopak mince tie sa pohybujú v tak vysokých cenových reláciách až to jednoducho nechápem.🙄 hlavne mince F.J. Ferdinanda V. a republikové razby , naopak stredovek je zasa mňamka , lebo tam nevedia vôbec nič, ale to vec šťastia a náhody.🙄
Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.

Díky chlapi za názory a jsem si vědom toho, že některé sběratelské věci jsou u nás za zenitem a čekají na znovuzrození. Na Aukru samozřejmě umím dávat foto v dobré kvalitě, ale nechci prodávat jednotlivě a hlavně ne špeky, jejíchž cena je odvislá od toho kolik lidí sbírá těžítka a kolik se jich v průběhu aukce sejde. Tam opravdu mohu rozprodávat po jednom, ale na jedné stránce bych 20 kusy zahltil stránku s aukcemi a prodal bych úplně pod cenu. Prostě byla by velká nabídka a ceny by se roztříštily. Takže pokud se vůbec rozhodnu prodat, tak naráz a jak říkám ještě úplně rozhodnut nejsem, stejně mi sběratelský předmět mého zájmu , na který jsem potřeboval rychlý peníze už utekl😃
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.