Moderátoři: Admin - Zdeněk Jindra, smith

VOT TAK !!! Ale byty měli to nemůžeš zapřít, zahloubené do terénu a bylo tam teplo a ani plyn nepotřebovali, páč si tam naprděli. Smrádek, ale teploučko , jak v ruském tanku😃 Venku byla zima , jak na motorce v ruském filmu😃

kmotr napsal/a:
Jste tady sběratelé starožitných, skleněných těžítek ?????? Jsou zde kusy pro fajnšmekry, broušené, velké, menší, domečky, nebo jiné rarity. Prodám jen celou sbírku naráz, NE JEDNOTLIVĚ a v osobním odběru okr.SU. Cena každého jednotlivého těžítka na EBAY je minimálně 100 Eur a to ubírám !!! Cena za vše 12000 Kč, při rychlém jednání možná sleva, i když se mi moc slevit nechce, ale budiž.... CELKOVĚ 20 KUSŮ !!
Obrázky: Ještě pořád platí Vaše nabídka ? Děkuji.

Jejda to už je dlouho, co jsem to nabízel .... od té doby to mám pořád mimo toho jednoho menšího těžítka ve tvaru domečku, to jsem vyměnil za hodinový stroj. Zůstal jen ten větší domeček a jinak jsou tam všechny, co jsem kdysi vyfotil. No já o tom teď až tak nepřemýšlel ... Vy máte zájem ? Pokud ano, tak dejte sem mail a možná se domluvíme.

Přinutili jste mne se podívat po dlouhé době na Aukro, jaká je nabídka. No tedy jsou tam skoro samá nová těžítka a starožitných minimum. A když je starožitné, tak je celkem běžné a ne moc hezké mimo pár hezkých kusů, kde tedy ceny ... no prostě zírám, jak ty ceny poskočily nahoru za ty dva roky😃 Je tam kus v nabídce i skoro za 5000 Kč.Ale pokud máte zájem, tak se podívejte na Bazoš, já tam kdysi koupil opravdu exklusivní těžítka 19 té století za pár korun ... třeba tam nějaké budou, ale nevím jestli se i tam cena razantně nezvýšila ...

Děkuji za uznání, ale ostatní mé věci ve sbírce jsou ženě v podstatě lhostejné, ještě mimo porcelán. Ale tedy s těmi těžítky se zasekla kupodivu a já myslel, že jí nezajímají😃 Pokud by se někdy něco změnilo, tak se ozvu ...
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.