Moderátoři: Admin - Zdeněk Jindra, smith

Krásne ťažitka, naozaj. Vážneho záujemcu určite neodradí prísť si pre takú krásnu zbierku za super cenu ani osobne. Veď aj ja napr. som kvôli porcelánu merala cestu do Šumperku , lebo som ten porcelán proste chcela. A to som prešla 740 km, viac ma stál benzín, ako je hodnota toho porcelánu. Ale keďže som ho chcela, spravili sme si výlet na Moravu, spojili príjemné s užitočným. Inak som sa musela pousmiať nad komentárom vyššie, keď sa ktosi vyjadril, že čo je to SU? Možno si pán len uťahoval z Kmotra, neviem... ani by som sa nečudovala, keď sledujem Vašu debatu, ale ak to myslel vážne, tak... no neviem. Ja som síce zo Slovenska, ale zhodou okolností viem, že SU je Šumperk. Možno len preto, že mesto, kde žijem, je družobné mesto práve zo Šumperkom... možno preto, že poznám celkom dobre CZ, a hlavne Moravu, keďže moja maminka pochádza ze Zlína ..... Kmotr, držím palce, nech si ťažitka kúpi niekto, kto ich vie naozaj oceniť. OFF
P.S. až teraz som si všimla, že príspevok je dva roky starý a že ste sa rozhodol ťažitka nakoniec nepredať.
Takže vyššie napísané je trochu od veci, ale nechám to tak, patrí to k tým komentárom spred dvoch rokov.

Jste milá Leilo , děkuji😃

Leilo i já ten den měl sběratelské štěstí, po našem rozloučení po cca 20 ti minutách mi volal kamarád, že má pro mne dvojzávažové hodiny z roku 1890 v chodu za 4000 Kč pokud je chci, reálná hodnota 7 - 9000 Kč a už je koupil za tu cenu. Já mu kdysi daroval celkem cenné sběratelské věci a nechtěl jsem peníze. Stačilo mi, že vyšiloval radostí a já se nabíjel tou jeho pozitivní energií, víte jak to myslím. Teď mi to kamarádsky nezištně po třech letech vrátil a vy víte, že já nějakou radost a energii v poslední době moc potřeboval😃

Já Vám také želám všetko dobré. Není třeba zasílat foto jsou to ty klasické vyřezávané pendlovky se smaltovaným ciferníkem a římskými číslicemi, určitě víte o co jde😃

nick napsal/a:
Kmotr daj foto hodín nech zaslintáme a vidíme čo opatruješ na stene
Já bych moc rád, ale pokakal se mi mobil, tak nemůžu fotit. Jde o klasické dvojky Altky GB žádný unikát, toho máš na stěně habakuk😃 Jo a nějakou dobu tady nebudu. No a toho uživatele , co mi nabízí 100 Kč za těžítko neřešte, on si asi nepřečetl , že nic neprodávám a hlavně, že pokud bych prodával tak jsem tady dostal již nabídku za 12 000 Kč a jasně jsem napsal, že mi žena zakázala je dát pryč. Buď to byla provokačka a nebo nepozornost uživatele, ale já to neřeším, tak jsem ani neragoval. Tak čau a objevím se tady až za pár dní, teď si jedu konečně užívat mládí😃
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.