Moderátoři: Admin - Zdeněk Jindra, smith

No já bych se ale taky přimlouval za fotku 😃 . Na to,jak máš radši secesi se ti to na stěně nějak altdojčkuje 😃 . A určitě to nejsou obyčejné altdojčky,nevíme jestli mají na sloupkách korintskou hlavu,nebo Ionskou,jakou mají řezbu..jsme zvědavý 😃 . Hod pak kdyžtak foto ke mě do vlákna,fakt se rádi mrknem a užívej volna 😉

Kamaráde to jsi mi připomněl , když jsem se učil na zkoušky pro památkáře v r. 1987... jsou hlavice sloupů korintské, jónské a dórské ty chytrej😃

no vidíš,keď sa chce všetko sa dá.Mohol si to urobiť hneď.Alebo sa držíš hesla:čo môžeš urobiť dnes,neodkladaj to na zajtra,odlož to na pozajtra,možno to už nebude treba.Ale hodiny máš pekné.Niečo podobné som aj ja kúpil z Prahy,len cez víkend musím založiť vršok aby boli kompletné

nick napsal/a:
no vidíš,keď sa chce všetko sa dá.Mohol si to urobiť hneď.Alebo sa držíš hesla:čo môžeš urobiť dnes,neodkladaj to na zajtra,odlož to na pozajtra,možno to už nebude treba.Ale hodiny máš pekné.Niečo podobné som aj ja kúpil z Prahy,len cez víkend musím založiť vršok aby boli kompletné
Nemohol som urobiť ... protože se syn teprve teď vrátil od mačky😃

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.