Moderátoři: Admin - Zdeněk Jindra, smith

Profilový obrázek
kmotr

Uživatel

Zaregistrován:
22. 9. 2014

#71 2. 10. 2014, 19:28
kmotr napsal/a: Kecáš, páč v Rusku dvojspřeží neexistuje !!! Sakra neříkej, že neznáš ruskou trojku ... neplést si se sexem prosím😃 Oprav to prosím !!!😃 ...

Kecáš v Rusku nikdo neměl a dodnes nemá hlad. Rus má vždy jen velkou žízeň , tak nepomlouvej Rusy😃

Profilový obrázek
kmotr

Uživatel

Zaregistrován:
22. 9. 2014

#72 2. 10. 2014, 19:31

Hele Pavle v Rusku vzniklo přísloví. MÁME TO TĚŽKÝ !!! ZABILI JSME KOŇE A TEĎ JDEME PĚŠKY !!!😃 Ale teda co to má dělat s těžítky, to fakt nevím😃😃😃

Profilový obrázek
Pavel_III

Moderátor

Zaregistrován:
12. 6. 2012

#73 2. 10. 2014, 19:33

No ale toto bylo na Ukrajině! A tam pogiblo 10 miliónů hlady! A navíc to byli nepřátelé revoluce, dělnicko-rolnické třídy a diktatury proletariátu. Ti samozřejmě hlad měli! A plným, bolševickým, právem!😎

Profilový obrázek
kmotr

Uživatel

Zaregistrován:
22. 9. 2014

#74 2. 10. 2014, 19:39
No ale toto bylo na Ukrajině! A tam pogiblo 10 miliónů hlady! A navíc to byli nepřátelé revoluce, dělnicko-rolnické třídy a diktatury proletariátu. Ti samozřejmě hlad měli! A plným, bolševickým, právem!😎

VOT TAK !!! Ale byty měli to nemůžeš zapřít, zahloubené do terénu a bylo tam teplo a ani plyn nepotřebovali, páč si tam naprděli. Smrádek, ale teploučko , jak v ruském tanku😃 Venku byla zima , jak na motorce v ruském filmu😃

Profilový obrázek
pralenka

Uživatel

Zaregistrován:
19. 6. 2013

#75 18. 7. 2016, 13:10

kmotr napsal/a:

Jste tady sběratelé starožitných, skleněných těžítek ?????? Jsou zde kusy pro fajnšmekry, broušené, velké, menší, domečky, nebo jiné rarity. Prodám jen celou sbírku naráz, NE JEDNOTLIVĚ a v osobním odběru okr.SU. Cena každého jednotlivého těžítka na EBAY je minimálně 100 Eur a to ubírám !!! Cena za vše 12000 Kč, při rychlém jednání možná sleva, i když se mi moc slevit nechce, ale budiž.... CELKOVĚ 20 KUSŮ !!

Obrázky: Ještě pořád platí Vaše nabídka ? Děkuji.

Obrázek vložený uživatelem

Profilový obrázek
kmotr

Uživatel

Zaregistrován:
22. 9. 2014

#76 18. 7. 2016, 13:18

Jejda to už je dlouho, co jsem to nabízel .... od té doby to mám pořád mimo toho jednoho menšího těžítka ve tvaru domečku, to jsem vyměnil za hodinový stroj. Zůstal jen ten větší domeček a jinak jsou tam všechny, co jsem kdysi vyfotil. No já o tom teď až tak nepřemýšlel ... Vy máte zájem ? Pokud ano, tak dejte sem mail a možná se domluvíme.

Profilový obrázek
kmotr

Uživatel

Zaregistrován:
22. 9. 2014

#77 18. 7. 2016, 14:04

Tak to padá je mi líto. Ani si nedovedete představit, jaký kartáč jsem dostal od paňmámy, když jsem se jí zmínil, že bych je eventuelně prodal . Nějak si je za ty roky oblíbila a nechce je dát pryč, ženský se musí poslouchat přes to vlak nejede😃

Profilový obrázek
kmotr

Uživatel

Zaregistrován:
22. 9. 2014

#78 18. 7. 2016, 14:32

Přinutili jste mne se podívat po dlouhé době na Aukro, jaká je nabídka. No tedy jsou tam skoro samá nová těžítka a starožitných minimum. A když je starožitné, tak je celkem běžné a ne moc hezké mimo pár hezkých kusů, kde tedy ceny ... no prostě zírám, jak ty ceny poskočily nahoru za ty dva roky😃 Je tam kus v nabídce i skoro za 5000 Kč.Ale pokud máte zájem, tak se podívejte na Bazoš, já tam kdysi koupil opravdu exklusivní těžítka 19 té století za pár korun ... třeba tam nějaké budou, ale nevím jestli se i tam cena razantně nezvýšila ...

Profilový obrázek
pralenka

Uživatel

Zaregistrován:
19. 6. 2013

#79 20. 7. 2016, 11:58

Dobrý den, tak to je velká škoda, že je neprodáváte....tak kdyby náhodou tak můj mail je lcekalova@seznam.cz Rozumím tomu, že Vám žena nechce dovolit těžítka prodat....ani se nedivím, jsou totiž nádherná.

Profilový obrázek
kmotr

Uživatel

Zaregistrován:
22. 9. 2014

#80 20. 7. 2016, 12:16
Dobrý den, tak to je velká škoda, že je neprodáváte....tak kdyby náhodou tak můj mail je lcekalova@seznam.cz Rozumím tomu, že Vám žena nechce dovolit těžítka prodat....ani se nedivím, jsou totiž nádherná.

Děkuji za uznání, ale ostatní mé věci ve sbírce jsou ženě v podstatě lhostejné, ještě mimo porcelán. Ale tedy s těmi těžítky se zasekla kupodivu a já myslel, že jí nezajímají😃 Pokud by se někdy něco změnilo, tak se ozvu ...

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.