Moderátoři: Admin - Zdeněk Jindra, smith

Prosim, kolik si rict za tento sklenik / vitrinu (bez porcelanu:) ? jeden pan ze starozitnictvi mel zajem ale pry at si reknu cenu, tak se snazim se zorientovat, protoze resim pozustalost a kazdy at pry si reknu cenu😮 jsou tam i cajove servisy cinske nebo japonske, hutni sklo apod. Neco uz jsem nastudovala, reknu vam, je to docela zajimave🙂 kazdopadne tento sklenicek vitrinku cenu nemam predstavu a moc dekuji za vase nazory. Andrea
PS: jinak ve skleniku je mix starozitnosti (asijske servisy, korenky, hrnicky, malovane sklenice) a soucasnych veci (sosky vetsina nejsou stare) a ty nemam zatim blize nafocene
Obrázky:

Nadhodím cenu pod kterou nechoďte a bez toho obsahu uvnitř. 4500 - 5500 Kč je to pěkný skleník z přelomu 19 /20 století. Takzvaně historizující styl, někteří nazývají běžně, ale nesprávně altdojč. Možná to jiný uvidí s cenou jinak, ale vězte, že poptávka dělá nabídku a opačně, je zatím ještě krize.

Tak moc diky🙂 jj, mate pravdu, nabidka poptavka, jako se vsim, ale zas prodavat to za cenu drevotrisky z ikea mi prijde skoda. Kazdopadne ty servisy uvnitr, poradil byste prosim jak nejlepe a kde prodat? Jsou stare asijske (cina?) a ten porcelan je velmi tenoucky skoro pruhledny. Jeste to sem take dam, treba i zde se najde sberatel porcelanu. Dekuju, Andrea

To uvnitř nedokážu odhadnout a jsou tam hezké věci, třeba ty pouťové sošky..... Doporučuji vyfotit detailně i značky zespodu a postupně vystavit tady, jsou tady odborníci oni vám to určí a sdělí zhruba cenu, já porcelánu moc nehovím, mimo royal dux do roku 45. To že to vypadá , jako čínské, tak to nemusí být Čína , ale jen motiv a pokud tam někde máte zkřížené modré čárky, jakoby stylizující zkřížené meče, tak POZOR. Mohla by to být MÍŠEŇ !!!!
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.