Moderátoři: Admin - Zdeněk Jindra, smith, filuta8

To nebylo ze strany Davida zvolání, ale konstatování ve smyslu ,že to není možné , aby to bylo 13 té století. No a David je tady dlouho, abychom věděli, že v žádném případě se nadřazeně nechová, i když by i mohl , protože zná dost. Takže jeho reakci jste si blbě vyložil ...

Pokial mate doplnujuce informacie zial tie ste neuviedol v uvodnom prispevku...
Nemozete sa cudovat odpovediam.
Domnievam sa trochu pokornejsia odpoved je na mieste...
Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.

David je tu veľmi dlho a má rozsiahle znalosti o skle a keramike, musím sa pridať k ostatným, že ste si jeho správanie zle vyložili. Lachtan má pravdu, je to profík a chová sa tu veľmi slušne a vôbec nie nadradene, i keď vedomosťami v tomto obore by sa mohol tak správať:-)

Asi jsem si to vyložil špatně, jen mi úvodní slova ,,To snad není možné" přišla jako Co jsem si to dovolil napsat za hloupost když těmto věcem neorzumím. Ano nerozumím a věřím, že profík a odborník je. Kdyby to bylo napsané třeba - Ne, 13.století to být nemůže, protože...- tak si to nevyložím jinak, stejně jako u ostatních odpovědí, za které děkuji. Ale to je fuk, tohle jsem tu resit nechtel😃 Zkusím tedy archeologický ústav.

správné rozhodnutí-archeologický ustav,tam vám odborníci mužou potvrdit artefakt z jakého je období.Moje formulovaná věta"To snad není možné" pouze jsem žasnul,nic jsem nemyslel ve zlém,špatně jste si to vyložil..to nic.nestává se často,najít takový nález.Dejte pak vědet jak to vše dopadlo,přeji uspěch...

Ještě doplním, že mne u těch loštických pohárů fascinují ta ouška, zvlášť, když je jich tam hodně. Je to v podstatě unikát (aspoň si na nic podobného nevzpomínám) a ten, kdo to tehdy vymyslel, musel být génius a zvláštní je, že jinde to zřejmě nekopírovali. A pak se na to naprosto úspěšně zapomnělo, až po mnoha letech začali v Lošticích ve velkém dělat tvargle.😃
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.