Moderátoři: Admin - Zdeněk Jindra, smith

Myslím, že ste to mali vziať "s tými chybami", pretože tu niekoho nezaujíma umenie, ale niekoho zosmiešniť a je to i zo strany Moderátorov, prajem Vám, aby sa Vám chyby nestali a používali všetko na 100%, ste tu velmi trapní, myslím, ste sklamali dosť Vašich členov, podla príspevkov to bolo patrné...prepáčte mi chyby, ale nechcelo sa mi presne písať...autorka už určite s Vami komunikovať nebude, mala by s kým...

Chyby se stávají, ale jsou chyby a chibi.
Co se snese u Mirečka from Bužumbura (protože cizinec), nesnese se u našince (ani u Slováka). Jenom je otázka, jestli toje výsledek toho, že učitelky mají nízký plat a tak na to ****, nebo je to tím, že nemají žádné pravomoce a domácí úkoly a učení jsou vnímány jako týrání zvířat.
Ale jsem ochoten za patřičný obolos, a při povolení trestů tělesných, různé individuality jazyk český, skoro rodný, doučovati, aby jedinci (ne)mnozí jako negramoti zaostalí nevypadali.😉

...to som rada, nechcem sa chváliť, ale ide mi lepšie ako pani Bubílkovej čo sa ju učila a je vraj češka, to u mňa sa divia, že som Slovenka...ale je pravda, že som nútená ju používať...ale nič nemení na veci, že ste Andu pekne zosmiešnili a dotýka sa to aj mňa, viem ako sa žije slovenkám v Čechách, nie je to med...ale to si nikto neprizná a my si samozrejme zvykneme, neberieme si národ, ale jedinca a pokial je ten výnimočný ostatné ide bokom...

Prosím, jmenujte. Osobně nevím o nikom, s vyjímkou pár nováčků, kteří fórum využívali k získání bezplatného ocenění nebo rad a naprosto ničím mu nepřispěli. Naopak vím o pár lidech s velkými znalostmi, které znechucují výlevy výše jmenovaných.
Také vás nikdo nenutí být na tak strašném fóru. Já jsem z něj docela dost získal a na oplátku se mu snažím něco dát, takže na to asi budu mít trochu jiný názor.
Jinak moudrý člověk si vezme kritiku k srdci a bere to jako příležitost ke svému zdokonalení, nemoudrý to vidí jen jako urážku a hledá chybu v těch druhých. Chápu, že je to pohodlné a po dlouholeté masáži sdělovacích prostředků, z které vyplývá, že je nejlepší být líný ignorant, za kterého vše vyřeší ti ostatní, asi i "trendy", ale... 🙄
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.