Prosím místní znalé publikum,v tomhle se vůbec nevyznám..dokonce ani nejsem takový estét aby mi obrazy něco říkali,skoro vše bych označil slovem mazanina. Přesto přítelkyně je jiného názoru a donesla domů tenhle obraz. Tak mě zajímá co to je abych aspon věděl co mi tu visí. Je to na plátně a dle mých chabých znalostí olejomalba. Výjev je z Getsemanské zahrady a i na můj vkus se mi ten obraz celkem líbí. Takže bych se rád zeptal,co je to zač a jakou to asi má cenu? Cenu se neptám proto,že bych ho chtěl prodat ale jen at vím co máme. A druhá věc je,jaký na to asi sehnat rám? Vůbec se v tom nevyznám a ač mám velmi rád řezbované věci tak soudím, že tady by to bylo jak pěst na oko. Vzhledem k výjevu na obrazu by ten rám měl být asi střídmý,středně silný v tmavě lakovaném dřevě,smrk nebo lípa..obraz je signován Turon 30 . Pokud to někdo najde do deseti vteřin na googlu tak se omlouvám,já nic konkrétního nenašel,budu tedy rád za každou radu a každé info😉
Obrázky:

Ještě sem dej zadní stranu, ať místní znalci mohou poznat případný olejotisk. A lepší foto struktury malby, pokud to je olej na plátně. Jinak olejotisk je asi hladký, jako dětská prdelka to bys měl poznat a to, co je malováno olejem, tak asi uvidíš tahy štětcem a nebude to hladké.

Jo a ještě jsou olejotisky domalovávané olejovou barvou v některých místech, tak se na to zaměř. Pokud by to tak bylo, tak cena nebude nic moc a bylo by to vyráběné ve větších nákladech. Možná podle autora se to dá poznat, víc ti neřeknu, abych tě náhodou nespletl. Oni ti tady poradí kovanější v tomto oboru. Chraň si zuby ať ti nenafoukají a nevypadnou😃

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.