Sběratel.com

Diskusní fórum o sběratelství

Sběratel.com » Antické mince » urcenie pravosti antoniniana Galliena

Vykupminci.cz
Numisargo

urcenie pravosti antoniniana Galliena

Moderátoři: Misak33, smith, tenzor.

Nové téma Další příspěvek

Stránka: 1

Autor Příspěvek
Registrovaný uživatel
Musel som to sem dat,pretoze uz som sa sem tam stretol s falzifikatmi a davam si sakramentsky pozor co si kupim a chcem sa vas opytat aj na vas nazor... tato minca konci priblizne za hodinu aj pol na ebayi ... falzum ci nie??? ten predavajuci ma stovky pozitivnych hodnoteni a ziadne negativne,tak nech mi nikto nehovori ze si to nevsimol ci ja sa naozaj mylim a musim sa este vela ucit... GALLIENVS IOVI VICTORI IMP CES

Obrázky:

Obrázek vložený uživatelem

Obrázek vložený uživatelem
Registrovaný uživatel
Vzhledem k tomu, ze jsem na nej chtel zkusit prihazovat... :D
Registrovaný uživatel
Krásný. Podobný revers jsem ještě neviděl. Nevidím na něm nic podezřelého - ač stále začátečníkovi - příjde mi v pohodě. A pánové neperte se o něj, ale kartelově dohodněte :-)
Registrovaný uživatel
Tak ja klidne na nej prihazovat nebudu, at se zbytecne nebijeme, ale beda, jak ho nevyhrajes! :)
Registrovaný uživatel
Ja by som len podotkol niečo ku kladným hodnoteniam na Ebay. Možno nie je dobré sa slepo na ne spoliehať. Utvrdila ma v tom aj kúpa mince od vyššie spomínaného Justiniana69. Vedel čo predáva, riskol to a keď to nevyšlo siloumocou chcel len pozitívne hodnotenie. Nemal problém vrátiť peniaze, len nech mu dám kladné hodnotenie. Tak ak mu niekto príde na falzum a on prizná chybu, vráti peniaze a dostane kladné hodnotenie bez nejakých pochybností k jeho obchodom. No a tí menej šťastní, čo sa tomu nerozumia nakúpia falzá a ešte s radosťou dajú kladné hodnotenie za výhodnú kúpu.
Registrovaný uživatel
jo, presne to je pripad jednoho cloveka, co prodava falza, vydava je za normalni mince, i kdyz snad nekde v textu ma prtavym fontem napsano, ze mince neni autenticka. A ma pres 500 kladnych hodnoceni a ani jednu zapornou :)
Registrovaný uživatel
mne su podozrive tie kostrbate hrany na pismenach a skoda ze sa ta fotografia tu neda tak zvacsit ako na ebayi ale podozrivo mi pripadaju tie ciarky nad pismenkami aby posobili dojmom ze su razene ,ze ako bol ten kov nahriaty a razidlo sa smyklo na minci ... to je pri striebornych antoninianoch bezne ale mne tie ciarky aj tak posobia dojmom ze su vyliate a potom vybrusene a aj ta korunka je cudna odflaknuta nesumerna a ked som si pozrel tu mincu vo zvacseni tak je tam podozrivo vela malickych ,miniaturnych bubliniek co sa vraj tvoria pri odlievani... potom sa troska kov napatinuje a jemne handrickou prelesti do odtiena ...

Nové téma Další příspěvek

Stránka: 1

Sběratel.com » Antické mince » urcenie pravosti antoniniana Galliena

Diskusní fórum | Sberatel.com | články | inzerce | katalog | mince | sběratelé | zápalky |

TOPlist
Sběratel.com je poháněno systémem UseBB 1