Zdravím všechny, nešlo by ve fóru nějak naprogramovat možnost, aby se mohl nahraný obrázek nějak dodatečně otáčet? Prstě se mi vkládají obrázky různě otočené, ačkoliv je u sebe v PC mám správně. A když je zkusím ve svém PC přeuložit, tak se to zpravidla po vložení do fóra stejně neprojeví. Vím, že jsem jeden z mála, ostatní to mají ok. Nevím, asi na to jsem blbej :-)
díky :-)
vkládání obrázků
Moderátoři: Admin - Zdeněk Jindra.
Stránka: 1
Autor | Příspěvek |
---|---|
#1 15. 9. 2019, 18:08
|
|
Registrovaný uživatel | |
#2 15. 9. 2019, 19:37
|
|
Registrovaný uživatel
|
Nikto to nemá OK. Ale každý kto chce si ho otočí, keď ho to zaujíma.. U seba v PC.
Keď si pred odoslaním klikneš na náhled, uvidíš čo posielaš. A môžeš otáčať a mazať až kým to nebude v poriadku. ![]() Pri založení novej témy s náhledom neuspeješ. Nauč sa s tým žiť.. ![]() V prvom príspevku v novej téme napíš napríklad ahoj a v ďalšom (další příspěvek) už môžeš vkladať a "náhledovať." Tak to funguje. -s- |
#3 15. 9. 2019, 19:42
|
|
Registrovaný uživatel |
no, byl to jen takový nápad na vylepšení :-)
|
#4 15. 9. 2019, 19:49
|
|
Registrovaný uživatel
|
Tu sú teraz iné starosti. Mazanie príspevkov, nelegálne predaje (výmeny), a tak. S obrázkami počkaj..
![]() -s- |
#5 15. 9. 2019, 20:36
|
|
Moderátor
![]() |
Kolko rokov ma pan kolega? My starsi sme sa naucili, pre mladsich by to nemal byt problem... _______________ Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti. |
Stránka: 1
Seznam uživatelů · Seznam správců · Statistiky · RSS kanál
Diskusní fórum | Sberatel.com | články | inzerce | katalog | mince | sběratelé | zápalky | UseBB 1