A tak mi to stále nejde...😞
Vytvořím v InfanView vertikální soubor fotek, uložím v šířce 600; velikost cca 1,3 MB (někdy i jen 800 kB), uložím v JPG. A přesto mi Aukro hlásí nepovolené něco a nevezme to.
A tak jsem nahrál fotky na rajče . Vložil odkaz. jenže nejde to pouhým kliknutím. Musí se zkopírovat a vložit do vyhledávače.
Asi už jsem, co by PC uživatel, za zenitem. 🙄

Nepovolená velikost? Velikost náhledu pro záhlaví je nějak omezena a pouze velikost do 50000 b je v ceně. Za větší je příplatek. Ale dá se obrázek nahrát na nějaký obrázkový server (rajče nevím) a přes něj vložit do textu buď jako náhled nebo v originální velikosti (jak to vyhazuje takové ty odkazy "href ..."). To je taky v ceně. Ovšem když tam někdo nasere 150 obrázků velikosti 1 - 2 MB a já blbec se na to chcu podívat, tak bych dotyčného nejraději zakousl nebo nakopal do spojnice zad a noh. V takových případech postačí náhledy a každý si jistě rozklikne co ho zajímá.
Dobrý je po tom, jak je ta možnost "vystavit předmět" a "upravit" dát to upravit, ono to totiž při první kontrole nenačte ty obrázky, takže je vidět jen ten příkaz s adresou. Jestli je mi rozumněno.
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.